Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mit csináljak, ha ezen az...

Mit csináljak, ha ezen az oldalon 15-16 évesek hiszik magukról, hogy jobban értenek dolgokhoz, mint a felnőttek, és emiatt teleoffolják a kérdéseket oda nem illő dolgokkal?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok és kb 16 éves korom óta látogatom az oldalt. Én is ugyanolyan hülye kis pisis voltam, mint akikről beszélek.
2021. máj. 9. 14:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

"Semmit sajnos."

Biztos velem van a baj, de szerintem nem az lenne a célravezető, ha mindenki, pusztán mert betöltötte a második X-et, elkezdené a tagokat szapulni. Ráadásul nem is lehet tudni a másikról, hogy hány éves.

Az meg, hogy szerinted ez "sajnos", komoly személyiségbeli problémákra utal. De ne magadból indulj ki, a többség pont, hogy nem a bunkó beszólogatásoktól fog fejlődni.

"Én is ugyanaz a idegesítő kis hülyegyerek voltam, aki egy értelmes mondatot nem tudott hozzátenni a kérdéshez, de azért én osztottam az észt."

Szintén biztos velem van a baj, meg én vagyok extrémen különc, de 16 évesen én azért nem álltam egy beképzelt óvódásnak a szintjén.

Meg aztán: sokan vannak itt, akik (saját bevallásuk szerint) már jócskán nem tinik, de mégsem bírnak egy értelmes mondatot leírni. Sem tartalmilag, sem formailag. (Nem akarok felhasználóneveket írni, mert az nem lenne szabályos... pedig tudnék.)

Nyilván, minél többet élt meg az ember, annál tapasztaltabb lesz, de nem húzható egyértelmű összefüggés az életkor, és a tartalmi haszon között.

Amit tehetsz: kulturáltan rávilágítasz, hogy miben tévednek, és leírod a megfelelő választ.

2021. júl. 20. 09:55
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

"de sokkal többet kellemetlenkedik"

Lehet, hogy azóta 10 év eltelt, de te még mindig képtelen vagy ésszerűen gondolkodni.

Ne magadból indulj ki! Vannak, akik tizenévesen is képesek hasznos tagok lenni, és - sajnos sokan - vannak, akik 30-40 között sem képesek másra, csak agyatlan óbégatásra.

2021. júl. 20. 09:57
 13/13 anonim ***** válasza:

Es ugyanez nem csak a gyakorin figyelheto meg!

Nekem van nyugger ismerosom is, aki ostoba mint a fold, megis mindig osztja az eszt. Meg persze mindent is jobban tud a jogaszoknal, kozgazdaszoknal, orvosoknal is. Nem is ertem, hogy egesz eleteben egy kabelgyarban kellett meloznia ennek a szegeny felisteni entitasnak...

A fizikai kornak ehhez nem sok koze van!

2023. szept. 17. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!