Mit csináljak, ha ezen az oldalon 15-16 évesek hiszik magukról, hogy jobban értenek dolgokhoz, mint a felnőttek, és emiatt teleoffolják a kérdéseket oda nem illő dolgokkal?
Semmit sajnos.
Én is ugyanaz a idegesítő kis hülyegyerek voltam, aki egy értelmes mondatot nem tudott hozzátenni a kérdéshez, de azért én osztottam az észt.
Pl mert ha nem szóljak a kb 60 éves nagynénémnek, akkor a telefontokjáról a fédőfóliát még mindig nem vette volna le... Igaz, hogy én akkor már 20 voltam, de pont ugyanez megtörtént volna 5 évvel korábban is.
Az hogy valaki fiatal, vagy az hogy te egy kis görcs voltál fiatalon, még nem jelenti azt, hogy egy tini nem tudna itt hasznos lenni.
6
Az szép és jó, csak én nem telefont írtam, hanem telefontokot. Konkrétan az a fajta volt, amelyiknél a ráhajtós részen van egy kis átlátszó "ablak", hogy ha csak az órát akarod megnézni, akkor ne kelljen felhajtani. Annak a védőfóliája viszont olyan, hogy van rajta egy óra (+ egyebek), szóval pont annak a megnézét akadályozza, amiért kitalálták azt a kis kivágást.
Ide csak hülyülni érdemes járni. Én magyar- és angoltanár vagyok, egy időben nagyon rendszeresen, nem kis időt rászánva válaszolgattam a helyesírási és az angolos kérdésekre, de miután rendszeresen lehurrogtak meg lepontozgattak kb. 12 évesnek kinéző figurák, eluntam az egészet. Valami egyszerű helyesírási kérdés, van 5 válasz, 4 totál hülyeség fogalmatlan válaszolóktól, valószínűleg gyerekektől, ott mellette az én jó megoldásom, és akkor az én pontszámom a legalacsonyabb, rossz esetben még be is írogatják gyalázatos írásképpel rendelkező válaszolók, hogy a helyesíráshoz én mekkora hülye vagyok?
Franc se fog ezzel foglalkozni. A kisgyerekek, fogyatékosok és idióták boldogítsák csak egymást ezeknél a kérdéseknél, ez van, túl kell lépni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!