Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért kell normális kérdéseket...

Miért kell normális kérdéseket idióta válaszokkal elárasztani?

Figyelt kérdés

Semmitmondó, nem válasz, egyszavas válaszok. Vagy olyan ami egyáltalán nem is vonatkozik a kérdéshez semennyire...

Mit éreznek ilyenkor az emberek??

2021. márc. 19. 22:37
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
Példát meg ne hozz, minek az, ha már mindenki gondolatolvasó, ugye...
2021. márc. 19. 22:44
 2/8 anonim ***** válasza:
13%
ok
2021. márc. 19. 22:44
 3/8 anonim ***** válasza:
50%

Igen, sajnos sok a troll, aki ok nélkül kötözködik, itt éli ki magát, gonoszkodik. Ezt ma is többször tapasztaltam.

Sajnálom őket, hogy ilyen sivár lelkivilággal hogy tudnak egyáltalán létezni.

2021. márc. 20. 00:09
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Nem is értem amúgy... Hogy ez miért jó a trolloknak. Attól még, hogy beszólogatnak, ócsárolnak, ugyanolyan üres, sivár és jelentéktelen az életük.
2021. márc. 20. 00:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Idióta kérdésekre idióta választ lehet adni. Normális kérdésre van rendes válasz.
2021. márc. 20. 08:13
 6/8 anonim ***** válasza:
90%
Hülye kérdéseket egy szóval is meg lehet válaszolni. Meg olyanokat is, hogy "Rózsaszín vagy lila telefontokot vegyek?". Szóval az egyszavas válasz nem feltétlenül trollkodás.
2021. márc. 20. 09:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A másik, hogy ez nem valódi Q/A oldal, hanem annak egyfajta nyílt fórum változata. Ki lehetne szorítani a trollokat, ha valóban akarnák, de az kevesebb kattintást jelentene az oldalnak.

A trollkodás lélektana egy másik történet. :)

2021. márc. 23. 21:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Én az öncélú trollkodást nem értem... mármint bunkó kérdezőnél, hülye kérdésnél értem. De amikor pl. vki feltesz egy normális kérdést, pl. "kisfiús arcú 25 éves srácként illendő lenne-e 16-17 évesekkel is ismerkednem, vagy kivárjak?", és akkor jönnek ezek a tipikus válaszok, hogy "Nekem bejönnél, Józsibá 77F"...
2021. szept. 1. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!