Miért baj, ha trágár szavakkal és támadóan megyek neki más válaszolóknak?
Én milliárdos nagyságú számot is össze adok fejben. 1 milliárd+1 milliárd=2 milliárd. Ezt fejben oldottam meg, esküszöm.
Amúgy írhatsz privátot a kérdezőnek, és lepontozhatod a nem hasznos válaszokat. Akkor talán látja hogy a tiéd a jó.
Akkor írd ki hogy
Ne vicceljetek már légyszíves, én akiket lepontoztam még mindig jól állnak, nem hittem a szememnek. Figyeljetek, én biztosan tudom hogy az enyém a jó, ne vezessétek félre a kérdezőt... Hát ilyet felpontozni komolyan mondom 🤦♂️. Én elhiszem hogy nem tudhat mindenki mindent de azért fogadjátok el a jót, mert az titeket minősít ha nem bírjátok a kritikát. Csak ügyesen ☺️
Na ezt biztos nem pontozzák le, de ha azt írod hogy
Idióták vagytok mind. Valami hiány van az életetekbe azon kívül hogy tudatlanok vagytok, nem bírok pontozni? Vagy diszlexiások vagytok hogy az x-et a pipával keveritek? Apám... Nagy türelem kell hozzátok.
Na akkor tuti lepontoznak. De ha az első verziót írod az jó, mert azt mutatod hogy nem engedsz az igazadból, mégis empatikus vagy még jobban mint egyesek megérdemlik. Na akkor talán elkondolkoznak hogy na tessék, lehet hogy én néztem be?
Kérdező, tipikus óvodás mentalitásod van, megfűszerezve egy kis (nem is annyira rejtett) agresszióval.
A válaszolók többsége kommentál egy kérdést, és aztán soha többet vissza se néz a vonatkozó kérdés oldalára... Ez nem vitafórum, ahol hosszasan megy az adok-kapok egy bizonyos témában!
Te meg itt toppantgatsz, hogy de akkor is neked van igazad...
Keress magadnak olyan fórumot, ahol ezt a vágyadat kiélheted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!