Van az oldalon kedvenc felhasználód?
Figyelt kérdés
Akár a válaszai alapján szimpatikus, akár mert beszélgettél vele, vagy bármi okból. Bár más lehetőséget nem tudok. :)2021. jan. 28. 23:24
21/27 A kérdező kommentje:
#20 Hármat említettem. Melyik voltál te? És miért sajnos?
2021. jan. 29. 22:09
22/27 anonim válasza:
Balázska létezik, jelenleg ginbud778 és kvarta1010 néven tolja az ipart az iskolás és a munkaügyi kategóriában, a jellegzetes, agresszív stílusa alapján minden megnyilvánulása könnyen felismerhető.
23/27 anonim válasza:
Nekem ez vajon vicces?, kolompár, Mr.TECH, savanyújóska, és szervízmérnökúr. Bár már szervízmérnökúr elment kb 8 év után, mr.TECH is elmegy 10 év után, nem sok jó arc marad.
24/27 anonim válasza:
Sok normális ember van de kedvenceim:
Ózonpajzs
Cicás néni
Frequenter Iphindwe Spurnungar
Genius2020
Wadmalac
25/27 anonim válasza:
De,nagyon sok jó arc maradt csak szét kéne nézned
26/27 anonim válasza:
Dismal.
Remélem, sikerül a nyelvvizsgád. :)
27/27 anonim válasza:
Nincs, de a Kérdező közlegény és Önjelölt Igazságosztónak vana legjobb neve szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!