Van az oldalon kedvenc felhasználód?
Volt régen, névvel volt kint, ezért eléggé kiismertem a válaszai alapján 😃 Egyszer ráírtam, megismerkedtünk és lett belőle egy másfél éves akármi. Leginkább úgy tudnám megfogalmazni hogy barátság extrákkal.
Fájdalmas volt a végén az elválás, letörölte magát. Azóta nincs úgy senki akire felfigyeltem volna.
32N
Most pedig én figyeltem fel rád. 😊
22F
Igen, igen. Regi klasszikus Kolompar Achilles, aki nemcsak mero talany, de emlekeim szerint baromi jo fej.
Itt van meg? Hol vagy?
Wadmalac-ot bírom. Ő tudja, mikor kell baromkodni és mikor kell komolyan venni a választ. Vele lekülnék egy pofa piára is, ha vége van ennek a járványnak.
TappancsMancs és Mojjo uri hölgyek / uri emberke.
2*Sü-vel rengeteg mindenben egyet értettem, főleg az oktatást tekinve, voltak több oldalas szóváltásaink. Kicsit grafomán talán?
Phoney a gyakori sommelier-je. Rá érdemes hallgatni. És végtelenül türelmes, nehéz kiakasztani :)
Igen, a savanyúlábszagos.
Viccet félre téve, nem nincs. Csak olyan van akit utálok: Jézus666, és savanyúlábszag
#18 Tegnap éjszaka elköszönt savanyúlábszag. Remélem nem csak poénkodott :D Belinkelném, de ahogy nézem a kérdését törölték.
Az ételek kategóriában volt egy már nem tudom milyen néven futó illető, egy "vérbeli" szakács :) Szerettem a válaszait, receptjeit, ahogy készítette az ételeket. Igazi magyaros módon. A neve is valamilyen szakács volt azt hiszem.
Meg szintén ott volt egy talán csaj? aki nagyon egészségesen étkezett a párjával, és minden kérdésnél nyomatta. Úgy éreztem, konkrétan büszke magára, magukra, hogy ők milyen étkezési irányzatot követnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!