Sokan, akik kérdést írnak ki, miért nem először a keresőt használják, vagy ha már beírják a kérdést, akkor is kidobja a hasonlókat?
Lehet, hogy most sokan mérgesek lesznek rám, de szinte naponta megkérdezi valaki, pl. hogy ennyi, meg annyi hetesen x kilogramm hízás nem sok-e. Én is kismama vagyok, és ha kiváncsi vagyok konkrétan valamire akkor keresőt használok és csak ha nincs olyan akkor írom ki! Annyira bosszantó, hogy a tényleg jó és fontos kérdések mindig háttérbe szorulnak a több 100-szor feltett kérdések miatt!
Aki heti 2-3-szor vagy többször használja az oldalt az már 100-szor válaszolt és 100-szor elolvasta ezeket a kérdéseket! Tudom, hogy mindig lesznek újak az oldalon, de azért nem kellene ennyire "lustának" lenni, hogy ne tudjunk visszakeresni egy kérdést!
Bocs, ha esetleg valaki bunkónak tart, vagy megbántottam, de ez már nagyon zavart!
Én attól vagyok kész, hogy a teherbeeséses kéréseknél folyamat olyan kéréseket írnak ki, amikre amúgy ha várnának pár napot,simán választ kapnának, így meg csak tippelni lehet. Pl., hogy "két nap múlva (nem)kéne megjönnie, puffad a hasam és feszül a mellem, lehetek terhes?" Basszus, ha tudja, hogy két nap múlva esedékes, akkor miért nem tud várni két napot??? Anya akar lenni, de ennyire türelmetlen? Így majd hogyan fogja a gyerekének megtanítani, hogy mi az a türelem?
Egyébként meg én az ilyen kérdéseknél veszem a fáradtságot, és beírom a keresőbe a kérdése kulcsszavait, aztán belinkelem neki azt az oldalt, ahol a hasonló kérdések vannak. Remélem, van akinek ennyiből leesik, hogy mit kéne csinálni, vagy hogy a kérdése felesleges volt.
Nem felesleges ez a kérdés?
A válasz szerintem magától értetődő. Viszont ez az oldal sajnos az IQ betyárok gyűjtője... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!