Miért hagyják bent a 18 év alattiak kérdéseit a szexes témáknál, mikor az van felülre írva, hogy csak 18 felettieknek használják?
Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 02:04
1/12 anonim válasza:
Szerintem azért, mert sok 18 alattiaknak is van szexuális élete, és nekik is vannak kérdéseik, és jobb hogy megkérdezi, mint hogy terhes legyen vagy nemi beteg vagy hasonló...
2/12 A kérdező kommentje:
vagyis lehet inkább az a kérdés, hogy miért írják ki, hogy 18 év alattiak navigáljanak el onnan, ha nekik is hasznos, meg minden?
2010. szept. 19. 03:10
4/12 anonim válasza:
Szerintem a törvény miatt. Ha nem írják ki akkor megbüntetik őket, szerintem.
5/12 anonim válasza:
szerintem is.. csak a törvény miatt
6/12 anonim válasza:
Ha kivennék a 18 alattiak kérdéseit,akkor mi maradna?A válaszolókra is vonatkozik.
7/12 anonim válasza:
semmi xdxd
meg minek olyan kategória.. külön sexelek.. de nem vagyok 18
8/12 anonim válasza:
Alapból azt sem értem hogy a 14-15 évesek minek szexelnek... utána persze hogy jönnek a buta kérdésekkel. De egyébként az is jó ötlet lenne, ha a regikor megadod a születési idődet, és csak akkor engednek be a szexualitás topicba, ha elmúltál 18. Persze ezt is lehet hamisítani... de talán kevesebb lenne a tinik borzalmas kérdése.
Egyébként meg, fütyülnek rá a fiatalabbak, hogy mi van kiírva piros betűkkel. Fogadni mernék, hogy fele el sem olvassa az amúgy általános tudnivalókat a kérdés kiírásakor.
9/12 anonim válasza:
Jah és azt elfelejtettem, hogy nemi betegségre ott van az Egészség topic. És ott érdekesen több normális kérdés és válasz látható, amiket tinik írnak, mint a szex kategóriába.
10/12 anonim válasza:
Szerintem a terhesség és a nemibetegségtől nem az oldal fog megvédeni hanem egy "réteg védőruha". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!