Hogyan lehetséges egy nap alatt 1329 pontot szerezni?
Én sem azért kérdezem, mert követni akarom a példáját.:)
Én először arra gondoltam, hogy két néven regisztrált az illető, és saját magát pontozhatta, de annak a módszernek, hogy ezt megakadályozzák, már az ősidőktől fogva az alapkövetelmények között kellene lennie. Valószínű, hogy erre már régen kitaláltak valami leleplező algoritmust, de lehet, hogy a legutóbbi változtatásokkal hiba csúszott ebbe a rendszerbe, és az is lehet, hogy ahhoz van köze, amit a 12-es is írt, hogy már nem tiltják a flood/spam kommenteket, és ennek a hozadéka, mert ezek valahogy összekapcsolódhatnak.
A moderátoroknak való jelentésről nem tudok véleményt mondani, mert én még soha semmit nem jelentettem, így nincs tapasztalatom, de bizonyára nem minden jelentés elbírálása zajlik objektíven.
Mindegy, azért örülök, hogy rendeződtek a dolgok. Amúgy nem értem, hogy tud valaki egy ilyen fals eredménynek örülni, hisz tudja, hogy nincs mögötte teljesítmény.
"hogy tud valaki egy ilyen fals eredménynek örülni"
Valószínűleg egy szánalomra méltó alakról van szó, aki csak ennyit tud produkálni. Azok is végtelenül szánalmasak, aki kitalált történetekkel bombázzák a gyakorit, közben nagy írónak képzelik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!