Hogyan lehetséges egy nap alatt 1329 pontot szerezni?
Látod, ez az én fejemben is megfordult, de végül nem tettem szóvá.
Számomra rejtély, hogyan lehetséges ez.
Még a nyáron ketten csináltak hasonlót, de pár nap alatt a mélybe zuhantak, ahonnan feltűntek. Az okát nem tudom, csak sejtem, hogy nem tisztességes módszerekkel érhették el.
Eddig a maximum pontszám - amit el lehetett érni - olyan 200 közeli volt, de sosem 1000+
1-es
Ott van az illetőnél, hogy mennyi volt a tegnapi pontja, és ez és a mai pontja közti különbség 1329. Nem a havi pontokról beszélek.
Mindig az UTOLSÓ havi adat van kinn, ezért változik naponta.
Ha a KÜLÖNBSÉG ekkora valakinél, az viszont alapból nem látszik! Ahhoz kellene a tegnapi lista is, az meg már nincs ott.
#5 De igen, ott van, ha a nyilakra rámész a kurzorral.
Nem a 30 napos, hanem kategóriás listáról van szó.
5-ös
Ha ráállsz kurzorral a 'Pont változás'-ra, akkor mindenkinél megjelenik a tegnapi pontja. Amiről beszélek, az egy kategórián belüli változás, nem a toplistás összes, és nem havi.
Szép teljesítmény ilyet összeszedni.
Gondolom, a moderátorok látják is, hogy pontosan mi történt, és szükség esetén intézkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!