Hogyan lehetséges egy nap alatt 1329 pontot szerezni?
10-es
Nem ilyen módon, mert a szóban forgó kategóriában az elmúlt 30 napban összesen csak 6 kérdést tett fel.
Kérdésből nem lehet ennyi pontot szerezni az időlimit miatt. Válaszból viszont igen, és minél pozitívabban értékelt annál kevesebbet kell írnia. A lehető legjobb esetben 200 db x 5 pontos válasz már rögtön 1000 pont egy nap alatt. Ha pedig valaki reggeltől estig itt elkommentelget magának, akkor simán összeszed 1000 pontot vagy többet.
Mióta nem tiltják a flood/spam kommenteket, még csak gondolkodni sem kell. Több ember is azt csinálja, hogy csak számokat floodol a kérdések alá, és mivel nem törlik őket, gyűlik belőle a pontszám is, pl:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__106240..
Az összesített 30 napos toplistában („Az elmúlt 30 nap 500 legjobbja”) találtam egy olyan felhasználót, akinek tegnapról mára 1408 ponttal nőtt az összesített pontszáma.
Neki, az egyik kategóriában 1329-cel nőtt.
Az összesített 30 napos toplistában 7 kérdésért kapott pontot.
Alig több mint másfélszáz pontja van szavazásért, ha ezeket mindet tegnap szerezte volna, az elenyésző lenne a növekedéshez képest.
Széles sávban dolgozik, a 27 főkategóriából 22-ben van pontja.
Mások válaszainak értékeléséért egy-egy esetben 1 pont kapható; igen meg kell dolgozni azért, ha ennyi pontnak számottevő részét így akarja szerezni.
Válaszírás kapcsán nem értek egyet a 12-es válasz írójával [2020. szept. 6. 15:22]. Nem elég választ írni, a (+5) ponthoz az is kell, hogy kb. 91%-100% értékelést kapjon. (A válasz értéke 0%-100% tartományban 101 féle érték lehet. Attól függően, hogy hány százalékosra értékelik, (-5) – (+5) tartományban kap pontot; ez 11 különböző pontszám. Azt jelenti, hogy egy pontszámértékhez kb. 9%-nyi értékszázalék tartomány tartozik.) És alacsonyabb százalék esetén kevesebb, mint 5 pontot kap, ha becsúszik még alacsonyabb százalék, akkor azért meg egyenesen negatív pont, azaz, pontlevonás jár. És nincs is minden válasz értékelve. Ennyi, ilyen magas értékelésű választ, vagy sokkal több alacsonyabb értékelésűt írni, nem kis munka.
És 1408 pont az nem 1000 pont körüli érték.
Neked is feltűnt? :)
Elég sokára vették észre.
Én azon gondolkodtam - persze az egész csak feltevés -, Hogy megjött a nyaralásából az a modi, aki ezeket ellenőrzi, és észrevette. Előbb-utóbb akik így törnek a csúcsra, mind visszahullottak, csak őt sokáig nem vették észre...
Mondom, ezek csak teoriák.
Igazából nem tudom. Azt sem hogyan lehet ezren felüli ponthoz jutni, de rajta kívül láttam már néhányszor ugyanilyen szárnyalást, egyik napról a másikra élre törést, de 2-3 hét múltán eltűntek a süllyesztőben.
Talán hackeltek... fogalmam sincs.
Még ha tudnám is, hogy hogyan kell, akkor sem tenném itt.
Nekem a célom az, hogy segítsek másoknak.
Aki ért hozzá, az biztos tudja, hisz csinálja is. Lehet, hogy ez a magyarázat, de lehet, hogy más. Én nem értek ehhez a számítógépes guru dolgokhoz. Amit tudok, magamtól tanultam meg.
Viszont. Feltételezem: több a moderátor. Egyesek figyelmesebbek, mint mások. Vannak, akiknek hiába jelentesz bármit, nem érdekli őket, nem törlik, pedig egyértelműen szabálysértő a válasz, vagy épp a kérdés.
Mások pedig figyelembe veszik, ha olyat jelentenél, ami tényleg gázos, legyen az kérdés, vagy épp válasz.
Mindezt semmivel nem tudom alátámasztani, csak megérzés, és teória.
Egyesek szerint akár összeesküvés elmélet. Nem tudom.
Csak azt, hogy legalább aki így, - szerintem szabálytalan - szerez ezer plusz pontokat, annak talmi a csillogása, és megvonják tőle, amit jogtalan szerzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!