Miért jogon törli a Gyakori azokat a válaszokat a fidesszel kapcsolatban, amelyik nem fideszbarát?
Többször észrevettem, hogy nem fidesz barát hozzászólások tűnnek el. Ehhez joga van a Gyakorinak, ha nincs benne trágárság, semmi amit a híres alapszabályuk előír, akkor milyen jogon teszi ezt?
A színük most lett Origo-kék, lassan a tartalom is az lesz?
Őszintén,én nem sűrűn veszek észre ilyet.
Viszont a kórházkiürítésre arra ugrottak,keményen ment a cenzúra :D
Az első alkalom volt számomra,hogy teljesen kúltúrált (és igaz) hozzászólásokat,kérdéseket töröltek,de azonnal :D
Egyébként azt törölnek amit akarnak ,joguk van a saját oldalukat moderálni,attól függetlenül ,hogy milyen indíttatásból teszik.
"Viszont a kórházkiürítésre arra ugrottak,keményen ment a cenzúra :D"
Persze, hogy ment. :D A kórházaknak is megtiltották, hogy nyilatkozzanak. :D
Az enyém ismerte a tiédet.
Tőle tanulta a szakmát!
Így van, a PH-fórumon nagyon aljasok, elfogultak, ahogy írtátok is.
Igaz, pár éve nem látogatom, de korábban tapasztaltam. Vagy, amikor futólag beleolvastam.
Nem kimondottan politikai témára gondolok, volt egy másik téma, ahol gyakorlatilag a moderátor sunyin a képembe vigyorgott, miközben részrehajlóan moderált.
Azért ilyet ritkán látni a fórumokon, nagyon undorító volt.
Ezen a GyK oldalon is láttam olyat, ami nekem egy kicsit kormányellenes megnyilvánulásnak tűnt, de nem nagyon követem az ilyen témákat, így ez nem feltétlenül mérvadó.
Lényeg.
Minden jogalap nélkül korlátoznak,akit csak akarnak a vélemény nyilvánításban.
Szerintük ez lenne a jogállam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!