Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért jogon törli a Gyakori...

Miért jogon törli a Gyakori azokat a válaszokat a fidesszel kapcsolatban, amelyik nem fideszbarát?

Figyelt kérdés

Többször észrevettem, hogy nem fidesz barát hozzászólások tűnnek el. Ehhez joga van a Gyakorinak, ha nincs benne trágárság, semmi amit a híres alapszabályuk előír, akkor milyen jogon teszi ezt?

A színük most lett Origo-kék, lassan a tartalom is az lesz?

2020. aug. 24. 12:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
84%
Joga van bármilyen kommentet kitörölni, hiszen minden az Ő tulajdonukban van.
2020. aug. 24. 12:45
 2/21 anonim ***** válasza:
79%
Mármint a "tulajdonukban" azt értem, hogy bármit, amit ide írsz, az nem a Te szellemi terméked, hanem az Övéké, tehát szabadon rendelkezhet afelöl, hogy mit töröl és mit nem.
2020. aug. 24. 12:46
 3/21 A kérdező kommentje:
De ha ezt megteszik, akkor politikailag állsát foglalnak. Megtehetik? Már ide is eljutott a fidesz mindent elérő, letaroló keze? Milyen ország, milyen demokrácia ez?
2020. aug. 24. 12:48
 4/21 anonim ***** válasza:
76%

A moderátoroknak joga van BÁRMILYEN kérdést és választ törölni.

Emellett a politikai témákban a nem-fideszes, nem-ellenzéki válasuok többsége olyan alpári stílusú, hogy nagyon jogos a törlés.

2020. aug. 24. 12:48
 5/21 anonim ***** válasza:
31%

Nagyon sok olyan Fidesz ellenes komment van még, amit töröli lehetne és ütközik is a szabályzatba. A politika kategóriában a "kérdések" többsége ne más, mint ballib propaganda. Mégis itt vannak, tehát semmi nem támasztja alá, hogy jobbra húzna a Gyakori.

Az Origonak pedig egészen más a színe.

2020. aug. 24. 12:50
 6/21 anonim ***** válasza:
74%
Én azokat a Fideszesek hozzászólásait is törölném, illetve tiltanám is a felhasználókat, akik Sorosoznak, Migránsoznak, Brüsszeleznek, hiszen e Szent Háromság a Propaganda mély gyökere és az igazságtartalma a minuszba van.
2020. aug. 24. 12:55
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Az is számít, hogy éppen ki a moderátor, volt már nekem is ilyen vitám konkrét moderátorral... szóval van ilyen sajnos.
2020. aug. 24. 13:03
 8/21 anonim ***** válasza:
60%

Ha van olyan, hogy törlik akkor törlik.

A prohardver lapcsalád moderátorai és tulajdonosa is ellenzéki erőt képvisel. Ott az elég ha valaki nem támadja elég erősen a Fideszt.

Ha bármibe egyetértesz vagy valamilyen Fideszes döntés szimpatikus neked, akkor azonnal véglegesen tiltanak az oldalról. Szóval nem csak kommentet törölnek, hanem véglegesen tiltanak.

Ez sajnos ilyen.

2020. aug. 24. 13:23
 9/21 anonim ***** válasza:
62%

"Ha bármibe egyetértesz vagy valamilyen Fideszes döntés szimpatikus neked, akkor azonnal véglegesen tiltanak az oldalról. Szóval nem csak kommentet törölnek, hanem véglegesen tiltanak."

Mert a prophardver nem politikai célú weboldal.

2020. aug. 24. 13:25
 10/21 anonim ***** válasza:
66%

A prohardver "politikai" fórumára értettem ezt.

De majdnem minden témába ahol van fóruma az ellenzéki propagandát otthagyják, ha meg kormánypárti a hozzászólást meg törlik hogy ott a "politikai" fórum és oda írja. Erős kettős mérce és a moderátorok még csak nem is takargatják a véleményüket.

Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy az ottani véleménydiktatúrához képest, az hogy törölnek itt 1-2 hozzászólást az szinte semmi :)

2020. aug. 24. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!