Miért jogon törli a Gyakori azokat a válaszokat a fidesszel kapcsolatban, amelyik nem fideszbarát?
Többször észrevettem, hogy nem fidesz barát hozzászólások tűnnek el. Ehhez joga van a Gyakorinak, ha nincs benne trágárság, semmi amit a híres alapszabályuk előír, akkor milyen jogon teszi ezt?
A színük most lett Origo-kék, lassan a tartalom is az lesz?
A moderátoroknak joga van BÁRMILYEN kérdést és választ törölni.
Emellett a politikai témákban a nem-fideszes, nem-ellenzéki válasuok többsége olyan alpári stílusú, hogy nagyon jogos a törlés.
Nagyon sok olyan Fidesz ellenes komment van még, amit töröli lehetne és ütközik is a szabályzatba. A politika kategóriában a "kérdések" többsége ne más, mint ballib propaganda. Mégis itt vannak, tehát semmi nem támasztja alá, hogy jobbra húzna a Gyakori.
Az Origonak pedig egészen más a színe.
Ha van olyan, hogy törlik akkor törlik.
A prohardver lapcsalád moderátorai és tulajdonosa is ellenzéki erőt képvisel. Ott az elég ha valaki nem támadja elég erősen a Fideszt.
Ha bármibe egyetértesz vagy valamilyen Fideszes döntés szimpatikus neked, akkor azonnal véglegesen tiltanak az oldalról. Szóval nem csak kommentet törölnek, hanem véglegesen tiltanak.
Ez sajnos ilyen.
"Ha bármibe egyetértesz vagy valamilyen Fideszes döntés szimpatikus neked, akkor azonnal véglegesen tiltanak az oldalról. Szóval nem csak kommentet törölnek, hanem véglegesen tiltanak."
Mert a prophardver nem politikai célú weboldal.
A prohardver "politikai" fórumára értettem ezt.
De majdnem minden témába ahol van fóruma az ellenzéki propagandát otthagyják, ha meg kormánypárti a hozzászólást meg törlik hogy ott a "politikai" fórum és oda írja. Erős kettős mérce és a moderátorok még csak nem is takargatják a véleményüket.
Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy az ottani véleménydiktatúrához képest, az hogy törölnek itt 1-2 hozzászólást az szinte semmi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!