Úgy érzem, Gyakorin mostanában nem kapok használható válaszokat, illetve sokan támadó módon válaszolnak. Ti mit gondoltok?
Szerintem tök normális témakörökben kérdezek. Szeretem leírni a szituációt 8-10 mondatban, hogy minél pontosabb választ kapjak.
Mostanában az a legjellemzőbb, hogy a válaszadók kb. 80 százaléka nem is a kérdésre válaszol, hanem megragad egy támadható mondatot az élethelyzetemből, és elkezd izomból támadni amiatt.
Ti hogy érzitek, hasznosak mostanában a válaszok?
Én úgy érzem, hogy kb. fél éve kifogytak innen a hasznos választ adók, azóta szinte csak megkeseredett, fájdalmas hozzászólások vannak.
A mindennapi életben beszélgetés van, aminek ez a része. Ez egy protokoll (nem rohan le azonnal a paranccsal, ad pár másodpercet gondolkodni).
Itt pedig más a helyzet, itt azonnal azt kell megkérdezni, ami érdekel. Nincsen többkörös bevezetés.
11: Oké. Tehát szerinted, ha valaki feltesz egy ilyen kérdést programrokról vagy filmekről, akkor abból nem derül ki, hogy mit szeretne megtudni? És elmondanám, hogy ez a szabály a kérdezőnek szól, hogy érthetően kérdezzen. Nem mondja ki, hogy ha ilyen kérdést látsz, akkor igen vagy nem választ adj rá! Oké, az csakugyan megeshet néha, hogy nem teljesen érthető, hogy mit szeretne megtudni, de akkor normálisan meg lehet kérni, hogy fejtse ki érthetőbben, ahelyett, hogy trollkodó beszólásokat teszel.
De valószínű hiába beszélek, te majd erre is adsz valami magyarázó-ideologizálgató választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!