Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Itt miért pontozzák le a...

Itt miért pontozzák le a jó/normális válaszokat?

Figyelt kérdés

Egy csomószor van olyan, hogy válaszolok egy kérdésre erre engem lepontoznak a következő válaszoló leírja ugyanazt mint én más szavakkal és ő meg 100%-os...

Vagy leírom a választ és azt bízonyítom is egy belinkelt forrással erre lepontoznak, de azt akinek fogalma sincs a válaszról vagy nyílvánvalóan hibás a válasza felpontozzák.

Ez mi?

Már vagy 4-5 éve fenn vagyok az oldalon, de ha ez így marad biztos, hogy lelépek. Nem azért válaszolok/segítek, hogy utána csak csökkenjen a százalékom, esetleg vissza is essek szintet...

2020. jún. 21. 07:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%

A 4-es kérdezői kommentben (2020. jún. 21. 08:26) megadott elérhetőségen található 10545695-ös kérdésre, a megnevezett 10-es válasz (2020. június 20. 20:14), állításoddal ellentétben, rossz.

Kérdés: Meddig marad még érvényben a vásárlási idősáv?

10-es válasz: Csütörtöktől jún. 18-tól!

Nem az a kérdés, hogy mikortól szűnik meg, hanem a fordítottja: meddig marad érvényben?

Helyes válasz: szerdáig, jún. 17-ig.

2020. jún. 22. 12:33
 12/17 A kérdező kommentje:

11. A kérdés valóban ez, de mint olvashatod utána már azt írták mikortól nincs.

Amúgy amikor a kérdés írodott még nem lehetett tudni meddig lesz így csak utána lehetett rá pontosan válaszolni.

Bár szerintem a kérdés erre akart ki lyukadni amúgy is.

Így az én válaszom is tökéletes, mint az 5. válaszolóé aki szintén ezt írta.

2020. jún. 22. 13:07
 13/17 anonim ***** válasza:
78%
Mindenki úgy pontoz, ahogy akar.
2020. jún. 22. 16:05
 14/17 anonim ***** válasza:
83%

Most komolyan... a politika kategóriában vagy fent akadva ha lepontoznak? :D

Ott az emberek 90%-a frusztrált vérpistike, tele lelki nyomorral és dühvel.

Én már évek óta nagy ívből kerülöm azt a moslék kategóriát. Ha rám hallgatsz te is hanyagolod inkább.

2020. jún. 23. 01:02
 15/17 A kérdező kommentje:

14. Nem is ott szoktam lenni, hanem inkább állatok kategóriába, de ott is ez megy és ahogy elnézem mindenhol ezen az oldalon.

Amúgy a linkelt kérdés nem is igazán politikai...

2020. jún. 23. 06:48
 16/17 Tevenyereggyarto ***** válasza:
56%
Az állatok kategóriából tudnál példát mutatni ? Azért ott is van elég sok szituáció (talán főleg a kutyásban) ahol könyökfordulásból lepontoznak. Én inkább a halak, akvarisztika témában mozgok szóval ha van olyanod akkor mutasd s elmondom mi a hiba.
2020. jún. 26. 14:13
 17/17 anonim ***** válasza:
79%

Jézus, erre itt is jócskán nagy lepontozások vannak basszus, amikor írjátok is, hogy segítetek abban mi lehet a hiba a kommentekben.

Aki hasznos volt és szerintem nem provokatív, annak ment a zöld pipa (szerintem mindenkinek oda is nyomtam).

2020. júl. 4. 03:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!