Itt miért pontozzák le a jó/normális válaszokat?
Egy csomószor van olyan, hogy válaszolok egy kérdésre erre engem lepontoznak a következő válaszoló leírja ugyanazt mint én más szavakkal és ő meg 100%-os...
Vagy leírom a választ és azt bízonyítom is egy belinkelt forrással erre lepontoznak, de azt akinek fogalma sincs a válaszról vagy nyílvánvalóan hibás a válasza felpontozzák.
Ez mi?
Már vagy 4-5 éve fenn vagyok az oldalon, de ha ez így marad biztos, hogy lelépek. Nem azért válaszolok/segítek, hogy utána csak csökkenjen a százalékom, esetleg vissza is essek szintet...
A 4-es kérdezői kommentben (2020. jún. 21. 08:26) megadott elérhetőségen található 10545695-ös kérdésre, a megnevezett 10-es válasz (2020. június 20. 20:14), állításoddal ellentétben, rossz.
Kérdés: Meddig marad még érvényben a vásárlási idősáv?
10-es válasz: Csütörtöktől jún. 18-tól!
Nem az a kérdés, hogy mikortól szűnik meg, hanem a fordítottja: meddig marad érvényben?
Helyes válasz: szerdáig, jún. 17-ig.
11. A kérdés valóban ez, de mint olvashatod utána már azt írták mikortól nincs.
Amúgy amikor a kérdés írodott még nem lehetett tudni meddig lesz így csak utána lehetett rá pontosan válaszolni.
Bár szerintem a kérdés erre akart ki lyukadni amúgy is.
Így az én válaszom is tökéletes, mint az 5. válaszolóé aki szintén ezt írta.
Most komolyan... a politika kategóriában vagy fent akadva ha lepontoznak? :D
Ott az emberek 90%-a frusztrált vérpistike, tele lelki nyomorral és dühvel.
Én már évek óta nagy ívből kerülöm azt a moslék kategóriát. Ha rám hallgatsz te is hanyagolod inkább.
14. Nem is ott szoktam lenni, hanem inkább állatok kategóriába, de ott is ez megy és ahogy elnézem mindenhol ezen az oldalon.
Amúgy a linkelt kérdés nem is igazán politikai...
Jézus, erre itt is jócskán nagy lepontozások vannak basszus, amikor írjátok is, hogy segítetek abban mi lehet a hiba a kommentekben.
Aki hasznos volt és szerintem nem provokatív, annak ment a zöld pipa (szerintem mindenkinek oda is nyomtam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!