Mért pontozzátok le a normális válaszokat itt?
Nekem általában van egy véleményem. Mindenki válaszát elolvasom a kérdéshez természetesen mielőtt döntök. Van olyan, aki szöges ellentétjét állítja annak, amit én, pl a jelenlegi vírus helyzetről. És mivel az orbán és narancsbőrű társasága ellen irányuló válaszok törlésre kerülnek, én automatikusan nem szólok hozzá, hanem aki logikátlanul velük szimpatizál határozottan lepontozom. Aki legalább ellenük érvel, és mer nyilatkozni, az nálam a félig hasznos válasz ebben a témakörben, aki pedig ellenük érvel meg is indokolja és átlátja, hogy baromság, amit csinálnak, az lesz nálam a zöldkéz. Vannak, akiket nem értékelek, ők nálam az a kategória, akik minősíthetetlenek.
Nekem nem a pontozásra lenne más módszerem, hanem a kérdések kezelésére. Ha valaki pl megkérdezi, hogy a 11cmes pénisz elég-e egy lánynak és felteszik ezt egészen a 16cmig akkor törölném ezeket a kérdéseket. Ugyanez lenne az olyan kérdések sorsa, amik önsajnáltatásból iródnak ki. Pl 24 éves fiú vagyok, töketlen nem merek megszólítani egy nőt, de azért szexelni akarok. Egyértelműen látszik, hogy defektes és sajnáltatásért picsog. De a nőket sem védem, akik 20 felett szűzek.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!