Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért nem tusok belépni?

Miért nem tusok belépni?

Figyelt kérdés

Akárhányszor be akarok jelentkezni,mindig uj jelszot kell állitsak.

A moderátor pedig annyit mondott tegnap vagy tegnap elött,hogy látta tudtam kérdést feltenni aztán mikor mutattam hogy igen, a hétem ötödszörre új jelszót állitottam... Aztán azt mondták mivel más nem jelzett hasonlót nem a GYIK-nél van probléma.

Először azt hittem az új teló moatt van de régiről sem enged... :/

Szóval másoknak bármi tipp?

Mert a moderátorok nem igazán adtak hasznos segitséget :D

2020. máj. 29. 12:32
 1/8 GyakoryKrisztina ***** válasza:

Én szívesen segítek:)

Emlékszel a jelszóra, vagy az a baj hogy nem jegyzi meg?

2020. máj. 29. 12:43
 2/8 anonim ***** válasza:
77%

Én nem tapasztaltam ilyet, simán be tudok lépni.

Ill. ha tényleg lenne náluk ilyen probléma, biztos, hogy többen is jeleznék.

Nem lehet,hogy még is te csinálsz valamit rosszul? Nem maradt úgy pl: a Num Lock ?

Más ötletem nincs.

2020. máj. 29. 12:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nincs valami speckó karakter a jelszavadban? Ékezet?

Egyébként az ilyen még böngészőhiba szokott lenni szerintem, a böngésződben le van tiltva a cookie, vagy ilyesmi.

2020. máj. 29. 13:20
 4/8 anonim ***** válasza:
22%
XDDD
2020. máj. 29. 13:26
 5/8 A kérdező kommentje:

Persze,hogy emlékszek a jelszavamra. Mivel már egy nagyon egyszerüt állitottam be. A telefonom is megjegyzi.

És azt sem engedi,hogy bejelentkezve maradjak.

2020. máj. 29. 13:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a sütik tárolásával van valami elállítódva nálad. Nézd meg a böngésződben, hogy engeded-e a cookiek tárolását.
2020. máj. 29. 13:48
 7/8 anonim ***** válasza:
54%
A bőngésződdel is lehet probléma. Vagy nem jegyezted meg a jelszvad vagy egyszerüen ékezetek vagy ilyen jelek vannak a jelszavadban pl /=)(+"!%!+
2020. máj. 29. 16:08
 8/8 anonim ***** válasza:
A legtipikusabb hiba ilyenkor az, hogy bár állít be az illető új jelszót, azt nem menti el, és belépésnél mégis az elmentett, de előzővel akar belépni. Ilyenkor érdemes a mentett jelszavakból kiszedni a régit, illetve gyorsítótár+sütik törlését eszközölni, és utána belépni az új jelszóval.
2020. máj. 31. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!