Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mit tudok csinálni akkor, ha...

Mit tudok csinálni akkor, ha elfelejtettem az emailcímem, amivel regisztráltam a GYK-ra, és nem tudok belépni?

Figyelt kérdés
2011 óta használtam a fiókot,tudom a felhasználónevet,a jelszót,csak az emailcímet nem(ami szerintem azóta már meg is szűnt).
2018. jan. 4. 17:14
 1/5 anonim ***** válasza:
19%

Hogy írtad ki a kérdést, ha nem tudsz belépni?

Amúgy szerintem meg lehet változtatni az e-mail címet amivel belépsz.

2018. jan. 4. 17:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Írj az oldalnak.

info@gyakorikerdesek.hu

2018. jan. 4. 17:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Úgy,hogy csináltam ma egy új profilt,de a régit szeretném visszakapni.
2018. jan. 4. 17:53
 4/5 anonim ***** válasza:
91%
Akkor nem tudsz mit csinálni. Az email cím azonosít, csak azzal tudsz új jelszót is csinálni a régi fiókhoz. Ha a moderátoroknak egy másik email címről írsz, akkor csak az ahhoz tartózó fiókkal kapcsolatban tudnak segíteni, egy másik email címhez tartozóval kapcsolatban nem. Ha nem így lenne, akkor én bárki más fiókjával kapcsolatban írhatnék bármilyen email címről, nem?
2018. jan. 5. 17:29
 5/5 A kérdező kommentje:

Közben sikerült megoldani ezt a problémát Google jelszóemlékező(nem biztos,hogy ez a neve)funkciójával.

A lényeg,hogy vissza lehet keresni mentett jelszavakat.

2018. máj. 13. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!