Miért nem tudok belépni, a GYIK-oldalamra?
Figyelt kérdés
Pàr napja töröltem a Chrome-frissítést.Azóta semmilyen jelszót nem fogad el.Hiába kérek mindig újat,azzal egyszer enged be,amikor lekértem,utàna már nem.Azóta vissza frissítettem mindent,állandó bejelentkezésre àllítottam,de nem marad bent.
Valaki tudna magyarázatot adni?Köszönöm a segítő válaszokat.
2017. jan. 1. 18:54
1/6 anonim válasza:
Nem lehet hogy el van mentve a régi jelszó és azt beírja automatikusan? Mivel már megváltozott ezért nem enged be, és te ahelyett hogy az új jelszót adnád meg, mindig kérsz egy újat. Nem azért kérdezem mert hülyének nézlek, hanem mert konkrétan ugyanilyen kérdésre ugyanezt csinálta a kérdező pár hete.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem,mert ki is írja hogy "oké megvàltoztattad a belépődet,mostmàr legközelebb ezzel tudsz belépni"...
Azért köszönöm a tippet :)
2017. jan. 1. 19:12
3/6 A kérdező kommentje:
A régivel sem enged be sajnos
2017. jan. 1. 19:13
5/6 A kérdező kommentje:
Sajnos most hallok erről először
2017. jan. 2. 07:40
6/6 A kérdező kommentje:
A napokban megoldódott a probléma :D Köszi a válaszokat.
2017. jan. 23. 05:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!