Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Megdicséritek az adminokat,...

Megdicséritek az adminokat, amiért a rosszul sikerült háttéren javítottak kissé? Persze még van hova fejlődni.

Figyelt kérdés
2020. máj. 14. 18:30
A kérdező szavazást indított:
Megdicsérem.
Ez a dolguk, nincs dicséret.
Rosszabb lett, még annál is.
38 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%
A válaszolók százaléka miért nem látszik? Az nekem tetszett, kicsit követhetőbb volt a névtelen hozzászólóknál, hogy ki szól hozzá többször, anélkül, hogy be lehetett volna őt azonosítani, tehát bármikor kaphatott tiszta lapot az illető. Nekem tetszik ez a névtelenség, de a százalékok hiányoznak. A bal oldalt levő százalékokat a hozzászólásnál meg nem értem. És azt se értem, mik azok a pipák a hozzászólások fölött. Átláthatóbb volt a régi, de nyilván megszokás kérdése is.
2020. máj. 14. 18:46
 2/16 anonim ***** válasza:
84%
Alakul ez, mint pupos gyerek a pres alatt.
2020. máj. 14. 18:52
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
1 Már ezerszer le van írva, hogy az anonimitás növelése és a fórumozás/beszélgetés/vitatkozás ellehetetlenítése céljából szűnt meg, és nem is fog többé látszani.
2020. máj. 14. 19:02
 4/16 anonim ***** válasza:
87%

Az baj, mert az oldal egyik lényege volt, hogy ha névtelenül is, de beszélgetni lehetett adott kérdéskörről. A vitatkozást és a trollkodást ez nem fogja majd vissza, mert sokkal több lesz a félreértés és arra fog elmenni a hozzászólások egy része, hogy tisztázzák, hogy ki kinek szólt be és melyik hozzászólásra reagált.

Ha a fórumozás ellehetetlenítése a cél, akkor az adminok az oldal ellen dolgoznak, mert sokan erre is használták és ezért szerették ezt az oldalt. Az anonimitás tökéletesen megőrződött úgy is, hogy csak az illető százaléka látszódott.

2020. máj. 14. 19:10
 5/16 anonim ***** válasza:
61%

Én inkább csináltam egy olyat amit látok is, nem a legszebb, de majd hétvégén, ha lesz időm alakítgatom. Igazából átalakítottam amit valaki készített, de majd még javítgatok rajta.

[link]

2020. máj. 14. 19:11
 6/16 anonim ***** válasza:
Utolsó, bocs, de ez borzalmas.
2020. máj. 14. 19:19
 7/16 anonim ***** válasza:
Már máshogy néz ki, átalakítottam. De így legalább látom, amilyen lett most.
2020. máj. 14. 19:22
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

A %-os rendszerre nagyon sok ember panaszkodott ebben a kategóriában.

Amúgy meg rontotta az anonimitást. Én például többször is felismertem egy "ismerősömet", de engem is felismertek. Mármint úgy értem, mint felhasználó, azért nem, mint magánember. ;)

OK, felismerhető lehet az ember a stílusáról és arról, amit ír, akár arról, milyen hosszan. De a % tovább erősítette a felismerhetőséget.

2020. máj. 14. 19:28
 9/16 anonim ***** válasza:

Végre, sikerült hasonló hatást elérni, mint a régi.

[link]

Így legalább én átlátom, más meg úgy sem látja, hogy nekem milyen, innentől meg felőlem lila is lehet ez a szar oldal.

2020. máj. 14. 19:35
 10/16 A kérdező kommentje:
Jólvan gyerekek. Így már tűrhető lett. Engem is gyakran felismertek a stílusomról. Linkeltem egy képet egy eladó autóról, kérdeztem a véleményeket, és felismertek.
2020. máj. 14. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!