Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a csajok...

Miért van az, hogy a csajok szeretik mutogatni a melleiket, de ha hangosan megdicsérik a cicijeiket, akkor megsértődnek, vagy eljátsszák a sértődöttet?

Figyelt kérdés
Ha zavarja a lányokat hogy egy fiú vagy bárki a melleiket nézi miért hordanak olyan ruhát mely mutatja?
2012. aug. 22. 09:38
 1/7 anonim ***** válasza:

> Ha zavarja a lányokat hogy egy fiú vagy bárki a melleiket

> nézi miért hordanak olyan ruhát mely mutatja?

Jó kérdés. Megyek az utcán, és sorra jönnek szembe a félmeztelen p*csák, akiket soha nem dughatok meg. Ha valamelyiket véletlenül jobban megnézem, erre ő kulturáltan röffen egyet hogy "mit bámulsz?", meg szoktam kérdezni tőle hogy ha ő hergelhet engem, akkor én miért nem reagálhatok úgy, ahogy az ösztöneim diktálnák? Ilyenkor persze én vagyok a bunkó paraszt...

2012. aug. 22. 10:22
 2/7 anonim ***** válasza:
mert olyanok...
2012. aug. 22. 10:26
 3/7 2xSü ***** válasza:
93%

Több ok is van szerintem:

1. Lehet, hogy szeretnék felhívni magukra a figyelmet, de nem mindenkiét. Azaz ne a te figyelmedet akarják felhívni – és valószínű nem az én figyelmemet –, hanem egy jóképű, sportos, erős, gazdag, mosolygós pasiét, aki éppen egy fehér lovon ül.

2. Bizonyára van benne valami dominancia, hataloméhség: „Kiteszem a melleim, de nem nézheted nyíltan, az neked tabu.” Ez tulajdonképpen valami szadizmus megnyilvánulása.

3. Lehet, hogy valóban „eljátsszák” a sértődést. Hiszen ha nyíltan örülnének neki, akkor ugye könnyűvérűnek bizonyulnának. De biztos, hogy sokszor belül igazából büszkék arra, hogy ennyien megbámulják őket, csak hát az ugye nem járja, ha ezt ki is nyilvánítják, ezért próbálják a látszatát is elkerülni annak, hogy ez nekik jó így.

4. A nők sokszor egymással versengenek ezen a téren. Ez kicsit olyan, mint mikor két srác azon verseng, hogy hány csajjal tudnak keverni egy hét alatt. Az sem a nőkről szól, hanem két hímnemű egyed rivalizálásáról. Ugyanez szerintem megvan a nőkben is. Igazából egymással versengenek, hogy kit néznek meg jobban, ki a szexibb. A férfiak ebben az esetben csak eszközei ennek a rivalizálásának.

2012. aug. 22. 10:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem azért mert szeretjük látni ha "elégedettek" a fiúk testünk bizonyos részeivel, de ugye illemtudó, jól nevelt lányként nem reagálhatunk az ilyenfajta dicséretekre. Az nem módi. Megsértődnek, felhúzzák az orrukat, elnéznek más irányba ezek mind "elterelési hadműveletek" hogy ne kelljen semmilyen kapcsolatba kerülni a "dicséretet" mondó úrral. (Nem lehet nagyon odanézni, vissza szólni vagy ilyesmi, mert felbátorodhat és még oda jöhet! Az meg senki sem akarja!) :)

Olyan lányok is vannak akik csak mosolyognak egyet...

Én is inkább mosolygok egy ilyenen, nem sértődök meg.

Miért sértődnék meg azért mert megbámulnak?

Azért vannak olyan durva beszólások amikre már tényleg nem lehet mosolyogni mert közönséges, és felháborító. Vigyázni kell hogy mit és hogyan mond az ember.

Az meg hogy ...kivágott felsőt miért hordunk...? Hát mert nők vagyunk. Van mellünk, és jól mutat egy kivágott felsőben. Kihasználjuk a nőiségünket. Nem hiszem hogy ebben bármi rossz lenne.

De hidd el, sértődés ide vagy oda, örülnek a nők az ilyen "beszólásoknak", megbámulásnak csak tagadják. :)

2012. aug. 22. 10:48
 5/7 anonim ***** válasza:

2Xsü,

Mint nő, a 3.-ban és a 4.-ben látok igazságot.

De ezt már le is írtam az előbb... :)

2012. aug. 22. 10:51
 6/7 anonim válasza:
Kedves muporka, ha "illemtudó, jól nevelt lányként" nem reagálhatsz a dicséretre, akkor ilyen alapon a melleidet sem rakhatod ki. Észreveszed az önellentmondást vagy ellenkezik a jólneveltséggel és illemtudással a szürkeállományod használata is?
2012. aug. 22. 11:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Én nem rakom ki a mellem. Az hogy nyáron nem garbós felsőben járok, hanem van egy enyhe kivágása a felsőnek, attól még nem "rakom ki", és nincs abban semmi illetlen.

A női felsők többségének van kivágása, és nálam szóba se jön ilyesmi, hogy "jól nevelt lány ilyet nem vesz fel".

A jól neveltség nem függ össze ruhaneműkkel. (szélsőséges eseteket nem sorlom ide: útszéli ku*ás ruházat) A jól neveltség másban mutatkozik meg. A viselkedésben és tettekben. Egy felső az csak egy felső. Nem jelképez semmit, nem vonhatunk le belőle messzemenő következtetéseket.

Viszont nem reagálok a beszólogatásra, mert AZ jó lányhoz nem való.

A test és a női mell természetes dolog, nem kell elrejteni, nem kell semmit szégyellni benne és alkalomadtán igenis fel lehet venni olyan felsőt is, ami nem takarja az egész mellet. (Nem tudom te mit értesz "kirakáson", de én nem veszek fel olyan felsőt ami többet láttat mint kéne. Én enyhe, minimális dekoltázsról beszélek)

Nem érzek ellentmondást.

Viszont te egy kicsit beszűkült vagy, nem igaz? :)

2012. aug. 22. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!