Van olyan ember (rajtam kívül) aki utálja, ha a sikereiről beszélnek, vagy megdicsérik mert például jól sportolt?
Hehe ismerős :D Majd én tudom mikor vagyok ügyes nem kell mondani XD Nagyon ritkán esik tényleg jól a dicséret csak ha tudom h valamit tényleg fаszásan megcsináltam és olyan mondja akinek adok a véleményére.
16/F
Hát én elég jó vagyok röpiből. És utálom ha dicsérnek!
Általában amikor valamiért megdicsérnek rögtön elbaszarintom.
Múltkor is, én nyitottam erre bekiabálnak 10 en, hogy Te jó vagy Niki úgyis sikerül, Gyerűűűnk! Én meg persze, hogy a háló alatt ütöttem át..
Én se szeretem, ha dícsérnek. Jól van, mondja meg egyszer de ne töltsünk el ezzel hosszú (és számomra kínos) perceket.
Pl. amikor fogytam fél óráig arról beszélt a társaság, hogy mennyit fogytam és mindenki engem bámult. Nem értem miért olyan nagy ügy ez.
Ha sikeres vagyok a munkámban akkor is feleslegesnek érzem erről beszélni. Jó persze, azért ismerjenek el, tiszteljenek kezeljenek egyenlő félként, ne nézzenek le de nem kell a felesleges felhajtás.
Múltkor is akkora ujjongás volt egy kis apróság miatt, hogy már-már azt hittem valami karnevál kellős közepére csöppentem.
Hm, hát ha tényleg jól csináltam vmit, dícsérjenek meg, de nem fél órán keresztül. Nem vagyok egy romhalmaz, hogy úgy kelljen dicsérgetni, mint egy 5 évest. -.-"
Vagy dicséret helyett tiszteljenek a gyakorlatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!