Mit gondoltok, bele fog bukni a GYIK, ha marad az új dizájn?
Jópár hsz-ban olvastam már ezt, és én is egyetértek vele.
Itt az állandó, rendszeres felhasználók válaszolgatnak főleg, nem az alkalmilag beesők. Aki állandó, az azért állandó, mert meg volt elégedve a régi kinézettel. De most ez így használhatatlan. Tegnap is, ma is 10 perc alatt hányingerem lett attól, hogy a folyamatos scrollozás miatt állandóan mozog a szemem előtt a kép, ráadásul egy vakító háttéren. (A nagy betűk miatt kevés szöveg fér el egyszerre a monitoron, folyamatosan tekerni kell.)
Ha elkopnak a "régi motoros" válaszolók, akkor nem lesz elég (megfelelő minőségű) válasz, és el fognak kopni idővel a kérdezők is. Ez lesz a bukás oka.
A hsz-ok túlnyomó többsége szerint ez így nagyon rossz. Aki szerint jó, az meg nyilván az új dizájn "fejlesztő"-je, és azért ír pártoló szöveget, hogy ilyen is legyen. :)
Személy szerint a kinézet nem érdekel, csak annyiban, hogy olvashatónak kellene lenni, nem zavarónak, na és áttekinthetőnek, hogy elkülönüljenek a válaszok. De pont a használhatóság az, ami totálisan megszűnt.
Mobilon sem tesztelték, az is biztos. A kérdés szövege hatalmas betűtípussal, a válaszok nagyon picikkel vannak.
Miért kell nem hozzáértőkre bízni egy nagyon látogatott oldalt? 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Nekem se tetszik, de egy ilyen kaliberű oldalt, mint a gyk, ez nem süllyeszt el szerintem.
"Jópár hsz-ban olvastam már ezt, és én is egyetértek vele."
Ez teljesen megtévesztő. Többen voltak azok, akik nem fejezték ki a véleményüket, és lehet, hogy nekik meg tetszik, vagy mindegy a design. Olyan ez, mint mikor Bözsi néni kap 20 likeot egy posztjára, és azt a következtetést vonja le, hogy "mindenki más" is úgy gondolja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!