Mi lenne, ha azt mondanám, hogy egy kis külső segítséggel igenis jobb most az oldal mint régen?
Sötét téma beállítása telefonon Chrome-ban:
-Linksávba beírod: chrome://flags/
-Ott a keresőbe: dark
-Force Dark Mode for Web Contents
-Enabled with simple HSL-based inverion
Az eredmény:
(Ott még vannak opciók, de szerintem ez a legjobb. Persze ezzel minden más is sötét lesz, nem csak a Gyakori...)
Így átláthatóbb, mint fehéren, a retinát se égeti ki, s mégis az új kinézet.
Tényleg jobban néz ki azzal amit mutattál, de mi van azzal aki mondjuk más böngészőt használ (vagy más oldalak témáját nem akarja változtatni)?
Én például mobilon opera mini-t használok (extrém módban) az egyszerű böngészésre és ennek az oldalnak a használatára a gyorsasága miatt és az adatforgalom csökkentéséért...és gondolom nem én vagyok az egyetlen aki nem Chrome-t használ, ezért ez nem teljesen opcionális.
Sötét módban valóban jobban néz ki az oldal, azonban még így se az igazi szerintem. Ez kicsit olyan számomra, mintha összetörsz egy poharat és megragasztod: lehet, hogy tudsz inni belőle, de az csak fél megoldás az új pohár vétele elkerülésére.
Jelen esetben is az lenne a megoldás, ha több energiát ölnének a kinézetbe, mert ez egy eléggé összecsapott munka, amire nem hiszem, hogy komoly időt öltek volna bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!