Hogy tetszik ez a megújult Gyakori kérdések?
Figyelt kérdés
2020. máj. 12. 17:06
21/36 anonim válasza:
Az egésznek a kinézete olyan "szétesett". Először azt hittem, valami gond van, éppen karbantartják, de aztán rájöttem, hogy ez ilyen sajnos. Egy rakás fos:(((((((
22/36 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Először azt hittem, hogy rossz oldalt nyitottam meg. Egyszerűen katasztrófa, még a kedvem is elment a gyakoritól☹️
23/36 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy most egy ideig megint hanyagolni fogom.
Nagy valószínűséggel addig, míg az észszerű változtatások bejönnek.(Ha bejönnek!)Mert ez nem volt az.
És valóban szikrázni kezd az ember szeme egy idő után.
24/36 anonim válasza:
Valahogy sikerült a fejlesztőknek minden létező Human Computer Interaction issue-t megtalálni.
HCI témakörökben egyetemen lehetne használni ezt a weboldalt, mint rossz példa.
Gratulálnék innen is a web designereknek. Ettől rosszabb már tényleg nem lehetne. A nem létező 6 éves öcsikém szebbet rajzol paint-ban.
25/36 anonim válasza:
Borzalmas. Konkrétan fáj a szemem tőle.
26/36 anonim válasza:
Van, ami jó újítás benne, pl. hogy kommentelésnél látom a legutolsó válaszokat, de sajnos ennél értelmesebb funkciókat - mint pl. privát üzenetek fogadásának kikapcsolása - nem tettek elérhetővé. Ezt sajnálom. Meg úgy kellemetlen a szemnek is úgy érzem.
27/36 anonim válasza:
Valóban nagyon ócska, elavult hatást kelt. Nekem is megfájdult a fejem és a szemem rövid idő után. Vissza az előzőt! Ez szégyenletes...
28/36 anonim válasza:
Meg kérdéskiírásnál eltűnnek a kulcsszavak a kis dobozokból, ez valami bug lehet.
29/36 anonim válasza:
Elég fos lett. Pedig szerettem ezt az oldalt. Remélem nem fog ez sokáig maradni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!