Őszintén mi baj van a megújult gyakorikérdesekkel?
Nem értem miért szólják le ennyien? Miért ilyenek az emberek, hogy nem adnak az újnak lehetőséget, csak egyből megy a leszólás? Az öregek jutottak az eszembe, ők ilyenek, hogy mindenből csak a megszokott jó.
Én azok táborát erősítem, akiknek tetszik az új design. Vannak dolgok, amik nem lettek jól átgondolva, de összességben sokkal jobb, mint volt. Jók az új funkciók, könnyebbé teszi a használatot. A kommentek valóban egymásba folynak, a kérdező kommentje is eléggé egybefolyik a többi kommenttel, eléggé világos, rikító, de ezt leszámítva is szebb a régi megszokott csúnya elavult designnál. Mi ez hatalmas nem tetszés? Mit gondoltok? Azt sem értem, hogy miért kellenének napok, mire ezt meg lehetne szokni? Ugyanolyan az oldal, csak a design változott, plusz van egy pár plusz hasznos fungció.
Nekem semmi bajom vele, sőt. Már nem is emlékszem a régi kinézetére, azon kívül, hogy a logó a régin teljes szélességű volt.
Az jó, hogy kiírás előtt kiírja az új kérdést, hogy a véletlen elírást javítani lehessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!