Őszintén mi baj van a megújult gyakorikérdesekkel?
Nem értem miért szólják le ennyien? Miért ilyenek az emberek, hogy nem adnak az újnak lehetőséget, csak egyből megy a leszólás? Az öregek jutottak az eszembe, ők ilyenek, hogy mindenből csak a megszokott jó.
Én azok táborát erősítem, akiknek tetszik az új design. Vannak dolgok, amik nem lettek jól átgondolva, de összességben sokkal jobb, mint volt. Jók az új funkciók, könnyebbé teszi a használatot. A kommentek valóban egymásba folynak, a kérdező kommentje is eléggé egybefolyik a többi kommenttel, eléggé világos, rikító, de ezt leszámítva is szebb a régi megszokott csúnya elavult designnál. Mi ez hatalmas nem tetszés? Mit gondoltok? Azt sem értem, hogy miért kellenének napok, mire ezt meg lehetne szokni? Ugyanolyan az oldal, csak a design változott, plusz van egy pár plusz hasznos fungció.
Már a te kérdésed is tele van önellentmondással.
"könnyebbé teszi a használatot." Aztán jön a kontra " A kommentek valóban egymásba folynak, a kérdező kommentje is eléggé egybefolyik a többi kommenttel, eléggé világos, rikító,(...)"
Az lenne a lényege, választ kapj, beszélgess, ésatöbbi.
Ha átláthatatlan és szemnek bántó a kinézet, érdekelheti a szembe szomszédomat hogy jaj lehet szavazni, nem jön majd a kutya sem.
Azért működött eddig a gyakori, mert nem a kinézet, volt egy bevált struktúra és hierachia. Most meg van az egész bolygatva.
Az ember alapból nem szereti a változást de ez csak szimplán irritáló újítás.
Remélem ha nem is visszaáll, de észreveszik nem lesz ahogy egy másik kérdésben gyönyörűen feltették "Honfoglaló 2.0"
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__1047757..
Értem nem úgy szántad, de attól még igenis ellentmond hogy könnyebben használható de amúgy meg egybefolyik minden. Szerintem legalábbis egyik kizárja a másikat.
Modernség és a stilisztika addig oké amíg másnak a rovására nem megy.
Az én esetemben csupán annyi a gond, hogy feleslegesen meglett nehezítve az átláthatósága a kategóriáknak, a saját kezelő felületnek, meg úgy mindennek.
Nem rossz dolog az időnkénti vérfrissítés, de úgy gondolom, ez eléggé rosszul sikerült kinézet szempontjából.
Válaszok összefolynak, valamint a színek se különböznek annyiban egymástól, hogy elsőre észrevegyem, hogy az adott válasz az a kérdezőtől vagy egy másik felhasználótól érkezett.
Lehet jobb telefonon ez a kinézet, de nekem így számítógépen eléggé rosszul néz ki.
"hirtelen azt hittem, hogy valami meghibásodás történt, és ez csak valami minimalista alapverziója az oldalnak"
Érdekes.. Szerintem inkább az előző verzió minimalista ehhez képest sokkal.
A többségnek sem azért tetszik az előző verzió, mert mindenből csak a megszokott jó, hanem mert a régi sokkal "nyugodtabb", átláthatóbb, praktikusabb, letisztultabb volt, nem bántotta a szemet ez a világos tematika.
Nem az a baj, hogy megújították, hanem az, hogy ennél mérföldekkel jobbat lehetett volna csinálni. Ennél a mostani verziónál még az előző is modernebb volt, pedig az sem volt piskóta. Ez így olyan, mint valami nyugdíjas weblapszerkesztő-klub próbálkozása.
Ami most van, nagyon kezdetleges látvány; átláthatatlan; a szekciók nem különülnek el egymástól jól, nehéz megtalálni a saját válaszomat egy kérdésben az egybefolyó betűk és hasonló színek miatt. Ráadásul most a reklámok is sokkal szembetűnőbbek.
Nekem nagyon átláthatatlan.
Az új funkciók jók,de a régi megjelenítés jobb volt,ez nehezen átlátható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!