Csak szerintem lett jobb ez az oldal egy kicsivel?
Figyelt kérdés
Szerintem valamennyivel jobb lett,de a mobil verzióval a válaszok teljesen összefolynak. A szavazás meg a hashategek (#) bevezetése meg a % feltüntetése egészen jó dolgok,de mint mondtam a válaszok teljesen összefolynak .2020. máj. 12. 13:14
31/44 anonim válasza:
Ha a kérdés a kedvenc etel, es tokfozeleket urom, az is le van pontozva, pedig oszinten valaszoltam, csak lepontozzak, mert nem szeretik...ez eleg fura
33/44 Miss Endzsi válasza:
Így betépve válik igazán nevetségessé a felület. A harmadik oldalnál jöttem rá, hogy anonim, az nem egy felhasználó..
34/44 anonim válasza:
Igen, ez tok jó. Beszelgethet egy ember is magaval úgy, mintha hárman lenne- ha unatkozik.
35/44 Miss Endzsi válasza:
Mintha Word-be gépelnék sortöréssel, kis tabot használva és gagyi alakzatokkal díszíteném, hogy kapjak rá egy hármast.
36/44 anonim válasza:
Nem, ez úgy néz ki mintha valami nagyon béna kezdő ember csinálná.
Ha akarjátok csinálok nektek egy style.css-t.
Chromeban rá is tudjátok lőni az oldalra és úgy is marad.
Az enyémmel nézne ki valahogy.
37/44 Miss Endzsi válasza:
Szerintem kiöregedtünk innen. Most már a fiatalabb generáció igényét tartják szem előtt.
38/44 anonim válasza:
lehetne olyan, mint pár oldalnál van, régi mód használata. Persze az az egy jó, hogy látom a kommenteket uzenetíráskor, ezt abban helyrehozni és úgy
39/44 anonim válasza:
Közben mintha valami változott volna, jól tévedek? A válaszok kékes hátteret kaptak, és a név mellett azok a zöld pipák is mintha újak lennének. (?)
40/44 anonim válasza:
Igazából ezt a weboldalt csak az tartja életben hogy régóta megy és sokan ismerik.
Meg sok olyan ember van aki ide szokott valamiért.
De ettől függetlenül nagyon igénytelen és elmaradott az egész.
Nem egy reddit/hungary, discord az biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!