Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Csak szerintem lett jobb ez...

Csak szerintem lett jobb ez az oldal egy kicsivel?

Figyelt kérdés
Szerintem valamennyivel jobb lett,de a mobil verzióval a válaszok teljesen összefolynak. A szavazás meg a hashategek (#) bevezetése meg a % feltüntetése egészen jó dolgok,de mint mondtam a válaszok teljesen összefolynak .

2020. máj. 12. 13:14
1 2 3 4 5
 11/44 Miss Endzsi ***** válasza:
88%
Sokkal több lepontozás lesz, mert már rögtön láthatod megjelenni a hatalmad a százalékod felett, ez felér az uszítással, kétlem, hogy ezzel ne lennének tisztában a készítők.
2020. máj. 12. 13:28
 12/44 Miss Endzsi ***** válasza:
81%
*százalékok
2020. máj. 12. 13:29
 13/44 anonim ***** válasza:
81%

Szokni kell... elsőre mikor megláttam be is zártam, azt hittem eltévedtem.

De észrevételnek: a Box-Shadow kicsit túl lett tolva.

Lágyítani, és visszább venni kéne belőle, úgy sokkal szebben nézne ki.

Itt-ott lehetne alakítani még a betűméretek is, van ami nagy, és a van ami aprónak tűnik.

Ugyan így pl. a padding, hogy ne ragadjon a szélére a szöveg pl. a kategóriák menüben az aktív kategóriánál.

Az új funkciók, átalakított funkciók eddig jónak tűnek, de még lehetne bővíteni.

Pl. kép / melléklet csatolása, vagy programozás kategóriában nagyon jó lenne egy formázott kód megjelenítési lehetőség...

2020. máj. 12. 13:31
 14/44 anonim ***** válasza:
85%
Nekem nem tetszik, először azt hittem, a régi böngészőm a hibás, hogy ilyen idétlennek látszik az oldal. Átmentem másik böngészőre, de ott is ugyanolyan volt.:( Legalább jeleznék.
2020. máj. 12. 13:38
 15/44 anonim ***** válasza:
100%

Az adminisztrátor által törölt kérdések sorszámát meg kellene hagyni azzal a szöveggel, hogy "TÖRÖLVE".

Azért javaslom, mert sok válaszoló hivatkozik válaszában az előtte válaszoló sorszámára, de a törlés folytán már olyat is tapasztaltam (nem is egyszer), hogy a hivatkozó sorszáma kisebb (a törlések miatt), mint a saját sorszáma.

2020. máj. 12. 13:40
 16/44 anonim ***** válasza:
10%

Egyetértek avval, aki írta, hogy nagyon hasznos volna egy éjszakai mód / inverzre váltó mód. Van ugyan ilyen böngésző plugin-em, azonban a jelen weboldalon csak félig-meddig váltja inverzre, sajnos.

Ugyanakkor szerencsére már van "jelezni a moderátornak" gombom, egy felkiáltójel ikon.

Rajtam kívül akad olyan, akinek nem volt eddig ilyen gombja? Nekem most lett először, tegnap jött az infó, hogy elvileg kellett volna eredetileg is, hogy legyen, valami stop tábla ikon...

2020. máj. 12. 13:44
 17/44 anonim ***** válasza:
75%
Még egy hozzászólást írok: most kezd tudatosulni bennem, hogy láthatólag mintha javítottak volna a készítők a pontozáson, százalék jelzésen. A korábbi valahogy irreális volt, meglátásom szerint. Mármint a számítási módja. Most viszont mintha szét lenne szedve kérdés témák szerint, nem? Vagy még nem látom jól át, hogyan változott?
2020. máj. 12. 13:49
 18/44 anonim ***** válasza:
69%
Hozzá szólásoknál, pedig lehetne lefele görgetve lapozás helyett, végtelen görgetés lehetőség, vagy akár kicsit Chat szerűre, live frissülő felületet is kialakítani 1-1 témánál. sokkal gyorsabb, dinamikusabb lenne a hozzászólások.
2020. máj. 12. 13:50
 19/44 anonim ***** válasza:
91%
kiég a szemem ettől a vakító egybefolyó világos izétől
2020. máj. 12. 13:52
 20/44 anonim ***** válasza:
93%
Jut eszembe, más fórumokon van néhány perc szövegjavítási lehetőség a posztolást követően. Esetleg ki lehetne egészíteni evvel, ha már változtatás történt. Csak egy ötlet. (Sokan -köztük én is- utólag közünk pár percen belül javító hozzászólást, hogy "jaj, elírtam, bocsi, javítás kettőspont...satöbbi..." Átláthatatlanabbá teszi az oldalt, pedig fontos a korrigálási lehetőség.)
2020. máj. 12. 13:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!