Csak szerintem lett jobb ez az oldal egy kicsivel?
Szokni kell... elsőre mikor megláttam be is zártam, azt hittem eltévedtem.
De észrevételnek: a Box-Shadow kicsit túl lett tolva.
Lágyítani, és visszább venni kéne belőle, úgy sokkal szebben nézne ki.
Itt-ott lehetne alakítani még a betűméretek is, van ami nagy, és a van ami aprónak tűnik.
Ugyan így pl. a padding, hogy ne ragadjon a szélére a szöveg pl. a kategóriák menüben az aktív kategóriánál.
Az új funkciók, átalakított funkciók eddig jónak tűnek, de még lehetne bővíteni.
Pl. kép / melléklet csatolása, vagy programozás kategóriában nagyon jó lenne egy formázott kód megjelenítési lehetőség...
Az adminisztrátor által törölt kérdések sorszámát meg kellene hagyni azzal a szöveggel, hogy "TÖRÖLVE".
Azért javaslom, mert sok válaszoló hivatkozik válaszában az előtte válaszoló sorszámára, de a törlés folytán már olyat is tapasztaltam (nem is egyszer), hogy a hivatkozó sorszáma kisebb (a törlések miatt), mint a saját sorszáma.
Egyetértek avval, aki írta, hogy nagyon hasznos volna egy éjszakai mód / inverzre váltó mód. Van ugyan ilyen böngésző plugin-em, azonban a jelen weboldalon csak félig-meddig váltja inverzre, sajnos.
Ugyanakkor szerencsére már van "jelezni a moderátornak" gombom, egy felkiáltójel ikon.
Rajtam kívül akad olyan, akinek nem volt eddig ilyen gombja? Nekem most lett először, tegnap jött az infó, hogy elvileg kellett volna eredetileg is, hogy legyen, valami stop tábla ikon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!