Mit gondoltok, jobb lett a GYK az újítás után?
Szakmabelinként (menedzserként oldalakat fejlesztetek, Product owner-től devops) pontosan tudom, hogy mennyire nehéz eladni egy redesign-t, a "régi mindig jobb".
Három dolgot emelnék ki, ami szerintem nem jó:
- listázásnál nem látod az utolsó komment dátumát egy kérdésnél. Ez főleg a megválaszolt/figyelt kérdéseknél fontos (ott elengedhetetlen), hogy tudd, hogy jött-e új hozzászólás egy kérdésre. (vagy megjegyezni, hogy melyiket láttad már, de nem cookie-val, hogy cross-device is működjön.).
- Mobilnál a fejlécre kattintva nem lehet kezdőlapra jutni, ez kvázi default működés a neten. (amúgy desktopon is lehetne, akár úgy hogy a kezdőlap ikon el is kerülhetne onnan.)
- Design (tudom, szubjektív): kérdésen belül a válaszok design-ja nagyon nem mutatja az flow-t, hogy ezek egybe tartoznak, egy sort alkotnak, ott szerintem a shadow eltűntetése, és a boxok egybeérése szerintem egységesebb lenne. (Az látszik, hogy a tervező/megrendelő szerelmes az árnyékokba, de azért kevesebb néha több lenne. ;) )
A többi szerintem már tényleg szubjektív, összességében nem rossz.
#22, jogos, most latom en is. Akkor ez nem rossz igy.
Hopp, es egy nagyon hianyzo funkcio: Lehessen valaszolni egy valaszra, ne kelljen kezzel irogatni, hogy “12-es”, “16:32-es” vagy “76%-os”.
Olyan mintha fogyatekosoknak ki lenne nagyitva az egész ezert nem átláthato.
A vilagos hatterszin amugy is roncsolja a szemet, ez böven visszalépés volt.
A betütipus is kb iskolasoknak valo akik most tanulnak olvasni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!