Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mit gondoltok, jobb lett a...

Mit gondoltok, jobb lett a GYK az újítás után?

Figyelt kérdés
Mik tetszenek nektek, és mik nem?

2020. máj. 12. 12:00
1 2 3 4
 21/38 anonim válasza:
96%

Szakmabelinként (menedzserként oldalakat fejlesztetek, Product owner-től devops) pontosan tudom, hogy mennyire nehéz eladni egy redesign-t, a "régi mindig jobb".

Három dolgot emelnék ki, ami szerintem nem jó:

- listázásnál nem látod az utolsó komment dátumát egy kérdésnél. Ez főleg a megválaszolt/figyelt kérdéseknél fontos (ott elengedhetetlen), hogy tudd, hogy jött-e új hozzászólás egy kérdésre. (vagy megjegyezni, hogy melyiket láttad már, de nem cookie-val, hogy cross-device is működjön.).

- Mobilnál a fejlécre kattintva nem lehet kezdőlapra jutni, ez kvázi default működés a neten. (amúgy desktopon is lehetne, akár úgy hogy a kezdőlap ikon el is kerülhetne onnan.)

- Design (tudom, szubjektív): kérdésen belül a válaszok design-ja nagyon nem mutatja az flow-t, hogy ezek egybe tartoznak, egy sort alkotnak, ott szerintem a shadow eltűntetése, és a boxok egybeérése szerintem egységesebb lenne. (Az látszik, hogy a tervező/megrendelő szerelmes az árnyékokba, de azért kevesebb néha több lenne. ;) )

A többi szerintem már tényleg szubjektív, összességében nem rossz.

2020. máj. 12. 13:46
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
#21 De azt kijelzi, hogy a legutóbbi megtekintés óta lett-e új hozzászólás, és azt is hogy mennyi :)
2020. máj. 12. 14:36
 23/38 anonim válasza:
100%

#22, jogos, most latom en is. Akkor ez nem rossz igy.

Hopp, es egy nagyon hianyzo funkcio: Lehessen valaszolni egy valaszra, ne kelljen kezzel irogatni, hogy “12-es”, “16:32-es” vagy “76%-os”.

2020. máj. 12. 14:54
 24/38 anonim ***** válasza:
93%
Szar az egesz, regen minden jobb volt, bezzeg meg az en idomben tudtak rendes gyakorit csinalni!
2020. máj. 12. 15:06
 25/38 anonim válasza:
100%
Viszont ha mar a rendszer tudja, hogy jott uj komment egy figyelt/valaszolt topikra, akkor rogton megnyitaskor oda is ugorhatna az elso olvasatlan valaszhoz.
2020. máj. 12. 15:09
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Az oldal, mint az interneten betöltött szerepe, nem lett jobb, viszont cserébe átláthatatlan lett ez az új frissítés.
2020. máj. 12. 15:15
 27/38 anonim ***** válasza:
83%
Nem jó. Tré. Ócska. Vacak. Rossz.
2020. máj. 12. 16:09
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

Olyan mintha fogyatekosoknak ki lenne nagyitva az egész ezert nem átláthato.

A vilagos hatterszin amugy is roncsolja a szemet, ez böven visszalépés volt.

A betütipus is kb iskolasoknak valo akik most tanulnak olvasni

2020. máj. 12. 17:00
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogyan lehet követni ha mindjuk egy kerdesre vki hàromszor kommentel? Szoval honnan lehet tudni hogy ugyanaz a valaszado ir hogy tudjam követni a fonalat?
2020. máj. 12. 17:17
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
29: Na pont ezaz. Sehogy. Bár az anonimitást jobban védik így, de szerintem jobb lenne a pipák helyett egy ugyanolyan "százalék-kör" mint ami a válasz mellett is van.
2020. máj. 12. 17:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!