Mit gondoltok, jobb lett a GYK az újítás után?
Most hogy meg lehet nézni kik szavaztak egy-egy válaszra végre kiderült, hogy közel mindig ugyanazok az emberek pontoznak le mindent. Ez mindenképp egy plusz pont, valamint az is, hogy így a szavazatok számát is tudhatjuk.
De a dizájn nagyon 90-es évek hangulatú, először én is azt hittem, hogy valami régi verziót töltött be.
És a "Megválaszoltjaid" menüpontnál nem látod a legutóbbi válasz időpontját, így fogalmad sincs, hogy jött-e új válasz azóta vagy nem. Kivéve ha megjegyzed a legutóbbi válaszok számát, de azért na, kinek van arra ideje...
13: Ja tényleg, most nézem. Ezek szerint ahol nem volt pötty ott még azelőtt érkezett válasz, hogy az új dizájn életbe lépett volna.
Amúgy még egy dolog a dizájnról: szerintem túl tömzsi, vagy nem is tudom hogy fogalmazzam meg. A válaszok (ami pont a lényeg kéne legyen) elvesznek a sok infó között. Rögtön fölötte a név, egy csomó pipa jel, alatta a világoskék sáv elvonja a figyelmet, mert dominánsabb szín mint a fehér amibe a válasz van, na meg a hézag a válaszok között túlságosan megtöri az oldalt.
"Most hogy meg lehet nézni kik szavaztak egy-egy válaszra végre kiderült"
Hogy lehet megnézni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!