hogy tetszik az új gyakorikérdések?
Szerintem jobb, mint volt. Miért?
Mert az oldal neve kisebb, nem olyan hivalkodó, és óriási, mint volt.
Én ugyan nem azt használom, nekem a világos jobb -és magam letompíthatom, ha akarom, de másoknak van választás, hogy "sötét mód"-ban nézzék.
Mintha a betűk olvashatóbban lennének.
Ami még jobb lenne szerintem:
Hogy a "véletlen kérdéseknél" ne legyenek társkeresősek.
Hogy ne legyen törlés, cenzúra, jelentgetés. Vagy ha már mindenképpen kell, hogy legyen, akkor a törölt válaszok helye maradjon ott üresen, hogy a később válaszolók az eredeti sorszámait lássák a válaszoknak. Hogy ne legyen félreértés, amikor pl. utalnak arra, amit a pl. 5. válaszban írtak, de mert töröltek előtte 1-2 választ, az már nem az 5., hanem 4. vagy 3. stb.
És talán ki lehetne próbálni -de sejtem, hogy nem sülne ki belőle jó-, hogy mi lenne, ha a kérdéseket és a kérdező hozzászólásait is értékelnénk. Már többször gondoltam rá, hogy milyen kár, hogy a válaszok közötti kérdezői hozzászólást nem lehet értékelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!