Miért változott meg az oldal? Nekem ez elég furcsa! Nektek tetszik?
Figyelt kérdés
2020. máj. 12. 11:38
11/17 anonim válasza:
Nekem "belevilágít" a szemembe. Nagyon nem kellemes. Meg nem is annyira különülnek el kérdező válaszai a válaszolók kommentjeitől. Én szeretném vissza azt a halványkék, halványzöld nyílszimbólum a válaszban, vagy körszimbólum a válaszban -jellegű verziót. Meg még azt, hogy ahogy láttam, a megválaszolt kérdéseknél nemigen látszik kívülről, hogy mikor érkezett az utolsó/a legfrissebb komment; ez nekem eléggé zavaró. Szóval nekem az előző design sokkal jobban tetszett. Ami nem rossz benne, ebben a mostaniban, az, hogy látom, hogy mennyi százalékot ért az értékelésem; de ez az egyetlen pozitívum. Meg oké, hogy kiírja, hogy hány figyelt/megválaszolt kérdésemhez érkezett válasz; de én jobban szeretném dátummal. Nem tudom, van-e még ilyen, de érdekesség-képpen, a freemail-en sokáig volt egy olyan, hogy "visszaváltás az oldal előző/korábbi kinézetére". Na, én egy ilyen gombot szeretnék valahova; meg tényleg, én dátum szerint néztem, hogy "hát, ezt a választ dátum szerint már láttam, mert előbb írták ide, mielőtt lefeküdtem volna aludni, úgyhogy ezeket a válaszokat már láttam, mert még lefekvés előtt megnéztem; erre az időpontra még emlékszem is, hogy ezt már így láttam, ennek a legfrissebb válaszát. Szóval én dátum szerint tudnám, és szeretném jól ellenőrizni, hogy láttam-e már az adott kérdésre a legutolsó választ; pl lehet, hogy rögtön meg se nézem a megválaszoltjaim minden friss válaszát; csak mondjuk abba, ami középen van, belekattintok; és akkor na, szal ez így nekem nagyon zavaró. :S:S Úgyhogy én szeretnék egy olyan gombot tényleg, hogy "visszatérés az oldal korábbi verziós nézetére." Ezzel azt hiszem, amúgy, az új design-nal adni akartak az embereknek; de nekem ez így most nagyon rossz. :S:S Annyira világos, fehér az oldal, akkora felületen világít bele az arcomba, hogy számomra ezt kellemetlen nézni. És a képernyőm meg alapból a legsötétebb, vagy majdnem a legsötétebb verzióra szokott lenni állítva a gépen, a vezérlőpultban; de ez az oldal még így is kicsit szembántóan világít. :S:S Nem szereti a szemem az ilyen "túl tiszta" oldalakat. :S:S
12/17 anonim válasza:
Én is ezt a kérdést akartam kiírni. Nekem egyáltalán nem tetszik, jobb volt az előző. Ez így most furcsa, szokatlan..
13/17 anonim válasza:
Nekem sem tetszik. Szokatlan a használata.
14/17 anonim válasza:
Az a baj, hogy egybeolvad rakás hírdetéssel, nem elég kontrasztos. Ha nem ismerném az oldalt, hamar elkattintanám, mert reklámoldalnak tűnik..
15/17 anonim válasza:
Én rendesen megszédülök tőle, és kellemetlenné válik emiatt az egész ittlét.
16/17 anonim válasza:
Fel nem tudom fogni ép ésszel, hogy miért kellett ezt tenniük. Nem tetszik!
17/17 GyakoryKrisztina válasza:
Szerintem a régi sokkal job volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!