Miért rontották el a GYK-t?
Figyelt kérdés
2020. máj. 12. 11:34
11/14 anonim válasza:
Azt hittem a gépemmel van zűr, hogy változott. Egyszer már volt hogy más formátumban mutatta - de akkor tényleg nálam volt a hiba, újraindítás után visszatért az eredeti kinézete az oldalnak. Jó tudni hogy hivatalos a változtatás.
A betűstílus tényleg förtelmes, most úgy néz ki mint egy olcsó apróhirdetés oldal. De eddig nálam nem jelent meg a válaszok mellett a felkiáltójeles ikon amivel lehet jelezni a moderátornak - most legalább ott van.
Majd megszokjuk, a lényegen nem változtat a külső.
12/14 A kérdező kommentje:
Az a legrosszabb az egészben, hogy a pontozást feltették a bal felső sarokba, ahol jobban látható. Amikor a pontozásnak semmi értelem, mert az emberek a gyűlöletüket élik ki pontozáskor. Főleg a politika témakörben. Nem az kap felpontozást, akinek hasznos a válasza, hanem akivel egyetért a pontozó. Nem ér semmit.
2020. máj. 12. 12:54
13/14 anonim válasza:
Én is emléksuem, és a mai napig úgy gondolom, hogy az előző előtti volt alegjobb. De annak ellenére, hogy az előző is visszalépés volt az eggyel korábbihoz képest, ez már ténylega használhatatlanság határát súrolja.
14/14 anonim válasza:
A gyk már tegnap kitette a facebook oldalára, hogy változni fog az oldal, így lélekben már fel voltam rá készülve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!