Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért rontották el a GYK-t?

Miért rontották el a GYK-t?

Figyelt kérdés
2020. máj. 12. 11:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Azt hittem a gépemmel van zűr, hogy változott. Egyszer már volt hogy más formátumban mutatta - de akkor tényleg nálam volt a hiba, újraindítás után visszatért az eredeti kinézete az oldalnak. Jó tudni hogy hivatalos a változtatás.

A betűstílus tényleg förtelmes, most úgy néz ki mint egy olcsó apróhirdetés oldal. De eddig nálam nem jelent meg a válaszok mellett a felkiáltójeles ikon amivel lehet jelezni a moderátornak - most legalább ott van.

Majd megszokjuk, a lényegen nem változtat a külső.

2020. máj. 12. 12:51
 12/14 A kérdező kommentje:
Az a legrosszabb az egészben, hogy a pontozást feltették a bal felső sarokba, ahol jobban látható. Amikor a pontozásnak semmi értelem, mert az emberek a gyűlöletüket élik ki pontozáskor. Főleg a politika témakörben. Nem az kap felpontozást, akinek hasznos a válasza, hanem akivel egyetért a pontozó. Nem ér semmit.
2020. máj. 12. 12:54
 13/14 anonim ***** válasza:

Én is emléksuem, és a mai napig úgy gondolom, hogy az előző előtti volt alegjobb. De annak ellenére, hogy az előző is visszalépés volt az eggyel korábbihoz képest, ez már ténylega használhatatlanság határát súrolja.

2020. máj. 12. 12:59
 14/14 anonim ***** válasza:
A gyk már tegnap kitette a facebook oldalára, hogy változni fog az oldal, így lélekben már fel voltam rá készülve.
2020. máj. 12. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!