Mièrt akarja a miniszterelnók bevezetni a kijárási tilalmat?
Nem elég ennyí?
Minden megváltozott ilyet még nem láttam.
Az óvodák, iskolák, egyetemek, minden oktatás bezárt. Rendezvényeket nem tartanak, sportot, edzéseket, meccset sem. Boltokat korlátozták a csúcsforgalom előtt bezárnak, csak az élelmiszer, illatszer, és gyógyszertár maradhat nyitva, az éttermek is három után csak elvitelre lehet, már valamelyik nap du 5-kor mentem és nem lehetett ott megenni pedig ismerőse vagyok a tulajnak, el kellett jönnöm és pár méterre arébb ettem meg tányérból mint egy hajléktalan. Ezek pont a csúcsidőt kerülik el ezek a korlátozások. Ember nincs avárosban csak nagyon kevés, kong a város az ürességtől, mert megértettették sokakkal, hogy maradjon otthon. Ilyen kihaltnak még nem láttam a várost. Busz, villamos, troli alig vannak, szóval ez a korlátozás elérte a célját.
Nem elég?
Hova akarják még azt is bevezetjni, hogy nem szabad kimenni, mert büntetnek és a tömegközlekedést leállítani?
Pont azért kellene minél előbb kijárási tilalom, mert túl sokan gondolkodnak úgy mint te, és nem tudják felfogni a helyzet súlyát.
Ha nem hatnak az észérvek akkor erőszakkal kell rendet tenni.
"A legkevesebb a betegszám Európában nálunk "
A legkevesebb regisztrált (!) betegszám Európában nálunk van.
A két állítás között hatalmas a különbség.
# 6!
Mo-on is ugyanolyan ütemben terjed, mint a többi országban. Most még jó a helyzet, de holnap már 200+ regisztált beteg lesz, egy hét múlva pedig 1000+.
És ez csak azon múlik, hogy mennyire fegyelmezetlenek az emberek. Már be kellett volna vezetni szigorúbb intézkedéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!