Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mièrt akarja a miniszterelnók...

Mièrt akarja a miniszterelnók bevezetni a kijárási tilalmat?

Figyelt kérdés

Nem elég ennyí?

Minden megváltozott ilyet még nem láttam.

Az óvodák, iskolák, egyetemek, minden oktatás bezárt. Rendezvényeket nem tartanak, sportot, edzéseket, meccset sem. Boltokat korlátozták a csúcsforgalom előtt bezárnak, csak az élelmiszer, illatszer, és gyógyszertár maradhat nyitva, az éttermek is három után csak elvitelre lehet, már valamelyik nap du 5-kor mentem és nem lehetett ott megenni pedig ismerőse vagyok a tulajnak, el kellett jönnöm és pár méterre arébb ettem meg tányérból mint egy hajléktalan. Ezek pont a csúcsidőt kerülik el ezek a korlátozások. Ember nincs avárosban csak nagyon kevés, kong a város az ürességtől, mert megértettették sokakkal, hogy maradjon otthon. Ilyen kihaltnak még nem láttam a várost. Busz, villamos, troli alig vannak, szóval ez a korlátozás elérte a célját.

Nem elég?

Hova akarják még azt is bevezetjni, hogy nem szabad kimenni, mert büntetnek és a tömegközlekedést leállítani?

2020. márc. 23. 22:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
"Nem elég ennyí? Minden megváltozott ilyet még nem láttam" - miről beszélsz? Még szinte semmi nem történt. Tegnap meglátogattam az apámat (ajtótól ajtóig kocsival, nem szálltam ki sehol), konkrétan TELE van a város, pedig külső kerületről beszélünk! - Amúgy a kijárási tilalom sajnos még nincs napirenden, pedig már lassan 3 hete be kellett volna vezetni. Akinek van esze, és megteheti, az már most is otthon van, aki meg nem érti, hogy ez miért fontos, azt kényszeríteni kell, ennyi.
2020. márc. 24. 07:40
 12/15 anonim ***** válasza:
46%
Ez fake news amit mondasz, nem akar teljes karantént, ne panikoltasd az embereket van elég bajuk. és 5 évig terjedő szabadságvesztes jár annak aki kamu híresztelést terjeszt szóval vigyázzal inkább ezekkel.
2020. márc. 24. 11:13
 13/15 anonim ***** válasza:

Romániában regisztrált fertőzöttek száma: 762, ebből halál eset: 8

Magyarországon regisztrált fertőzöttek: 187, ebből halál eset: 9

.....

2020. márc. 24. 20:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Évente hány ember hal meg a dohányzás miatt?
2020. márc. 24. 21:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Hogy függ össze a korona vírus és a dohányzás általi halálozási arány?
2020. márc. 24. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!