Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Amit egy politikus kimondhat...

Amit egy politikus kimondhat nagy nyilvánosság előtt, ugynazért egy itteni felhasználót miért tiltanak le?

Figyelt kérdés

Pár évvel ezelőtt kiírtam egy kérdést a kettős állampolgárok szavazási lehetőségéről.

A kérdésemet törölték, és le is tiltottak!!

Utána jártam a tiltásom okának, és az volt az indok, hogy a határon túli magyarokat "külföldinek" neveztem, ami sértő. Ezért elnézést is kértem, jeleztem, hogy nem szándékos volt, és kértem a tiltásom oldását, amire persze nem kaptam választ.

Most Kósa LAjos ugyanezt tette: [link] . Sőt, még azt is kijelentette, hogy részint nem magyarok. Mindez tévében hangzott el, felvétel van róla!

Ti mit gondoltok erről?

2019. okt. 14. 13:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10: Pont ez a baj. Ennyi erővel, azért is törölhet vagy tilthat, mert negatív véleményt írok a kedvenc filmjéről vagy zenekaráról?
2019. okt. 20. 13:28
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
#11 Igen, és néha elő is fordulnak ehhez hasonló dolgok.
2019. okt. 20. 13:47
 13/13 anonim ***** válasza:
12: Uhh! Pedig én ezt direkt túlzásnak szántam, nem hittem volna, hogy tényleg meg is szokott történni. Jobb, ha inkább nem mondok semmit...
2019. okt. 20. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!