Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Amit egy politikus kimondhat...

Amit egy politikus kimondhat nagy nyilvánosság előtt, ugynazért egy itteni felhasználót miért tiltanak le?

Figyelt kérdés

Pár évvel ezelőtt kiírtam egy kérdést a kettős állampolgárok szavazási lehetőségéről.

A kérdésemet törölték, és le is tiltottak!!

Utána jártam a tiltásom okának, és az volt az indok, hogy a határon túli magyarokat "külföldinek" neveztem, ami sértő. Ezért elnézést is kértem, jeleztem, hogy nem szándékos volt, és kértem a tiltásom oldását, amire persze nem kaptam választ.

Most Kósa LAjos ugyanezt tette: [link] . Sőt, még azt is kijelentette, hogy részint nem magyarok. Mindez tévében hangzott el, felvétel van róla!

Ti mit gondoltok erről?

2019. okt. 14. 13:30
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Kijelentem, hogy nem feszültség generálás a célom, csupán tényeket közöltem, és erről várok véleményeket.

Remélem ezért nem kapok tiltást...

2019. okt. 14. 13:37
 2/13 anonim ***** válasza:
38%
Amit szabad Jupiternek, azt nem szabad a kisökörnek, így szól a bölcsesség. Ha ellopsz a boltból egy kiló kenyeret, akkor előállítanak a rendőrök, de ha a magyar lakosság teljes nyugdíj megtakarítását lopod el, akkor még bált is rendeznek a tiszteletedre. Ilyen ez a politika műfaj.
2019. okt. 14. 14:06
 3/13 anonim ***** válasza:
72%
Minden oldal fenntartja magának a jogot, hogy úgy moderálja a rajta megjelenő tartalmat, ahogy akarja. Ez is, így nincs igazán mit vitatni rajta. Bármiért kitilthatnak, ahogy bármilyen más oldalon is, amiért senki nem tartozik magyarázattal.
2019. okt. 14. 14:07
 4/13 anonim ***** válasza:
#4: troll kérdés volt egy offtopic kategóriában, min csodálkozol?
2019. okt. 14. 14:10
 5/13 A kérdező kommentje:

3.: "Minden oldal fenntartja magának a jogot, hogy úgy moderálja a rajta megjelenő tartalmat, ahogy akarja."

Ez természetesen így van, nem is vitatom. Nem tudom hol láttál olyat, hogy én magyarázatot várnék. Segítek, csupán a véleményekre vagyok kíváncsi. Azt azért mégis szabadjon már, nemde? Elméletileg szabadon nyilváníthatok véleményt, még a gyk. szellemisége szerint is, vagy ez már tilos?

2019. okt. 14. 14:11
 6/13 A kérdező kommentje:
7.: Ez olyan, mint amikor az általános iskolában a tanár téged büntet meg, mert Ő tudja, hogy te voltál, vagy legalább is neked kell bebizonyítanod az ártatlanságodat. Mert Ő nem úgy gondolja, Ő nem hiszi el, és mert Ő megteheti :D
2019. okt. 14. 14:37
 7/13 anonim ***** válasza:
#7: oké, de miért kell a hülyét játszani? Te is tudod, hogy a kokainról szólt a kérdés, de előadod az álnaiv kérdezőt aki nem tudja hogy a csík az nem folyadékot jelöl. A kóla meg nem az üdítőitalt. Ezért törölték, nem azért mert hülye a moderátor.
2019. okt. 14. 14:44
 8/13 anonim ***** válasza:
A csíknak a kokainhoz van köze? Ezt én nem tudtam.
2019. okt. 14. 15:06
 9/13 A kérdező kommentje:

Még annyit, hogy a trollnak egy dologban igaza van! Valóban nem hülyék a moderátorok, mert nem törölték a kérdésemet. Arra ők is rájöttek, hogy azzal csak engem igazolnának, és itt lesz majd egy jó példa, hogy na látjátok gyerekek, nem élünk mi vissza semmivel sem!

10.: Most ennyi erővel a zenéről is tehettél volna fel kérdést, és azt is törölhették volna, mert hát jajj a zene az egy dizájnerdrog, és biztosan arra gondoltál...

Mindenbe bele lehet látni akármit. Gondolhattál volna te a kóla ízű bolero italporra, na bummm. Ezért nem kéne gondolatolvasót játszani!

2019. okt. 14. 15:13
 10/13 anonim ***** válasza:
50%
Itt azt törlik, ami az éppen szolgálatban lévő moderátornak valamiért nem tetszik. Ha nagyon nem tetszik neki, le is tilthat érte. Egy politikust nem tudsz letiltani azért, mert nem értesz egyet vele.
2019. okt. 15. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!