Amit egy politikus kimondhat nagy nyilvánosság előtt, ugynazért egy itteni felhasználót miért tiltanak le?
Pár évvel ezelőtt kiírtam egy kérdést a kettős állampolgárok szavazási lehetőségéről.
A kérdésemet törölték, és le is tiltottak!!
Utána jártam a tiltásom okának, és az volt az indok, hogy a határon túli magyarokat "külföldinek" neveztem, ami sértő. Ezért elnézést is kértem, jeleztem, hogy nem szándékos volt, és kértem a tiltásom oldását, amire persze nem kaptam választ.
Most Kósa LAjos ugyanezt tette: [link] . Sőt, még azt is kijelentette, hogy részint nem magyarok. Mindez tévében hangzott el, felvétel van róla!
Ti mit gondoltok erről?
Kijelentem, hogy nem feszültség generálás a célom, csupán tényeket közöltem, és erről várok véleményeket.
Remélem ezért nem kapok tiltást...
3.: "Minden oldal fenntartja magának a jogot, hogy úgy moderálja a rajta megjelenő tartalmat, ahogy akarja."
Ez természetesen így van, nem is vitatom. Nem tudom hol láttál olyat, hogy én magyarázatot várnék. Segítek, csupán a véleményekre vagyok kíváncsi. Azt azért mégis szabadjon már, nemde? Elméletileg szabadon nyilváníthatok véleményt, még a gyk. szellemisége szerint is, vagy ez már tilos?
Még annyit, hogy a trollnak egy dologban igaza van! Valóban nem hülyék a moderátorok, mert nem törölték a kérdésemet. Arra ők is rájöttek, hogy azzal csak engem igazolnának, és itt lesz majd egy jó példa, hogy na látjátok gyerekek, nem élünk mi vissza semmivel sem!
10.: Most ennyi erővel a zenéről is tehettél volna fel kérdést, és azt is törölhették volna, mert hát jajj a zene az egy dizájnerdrog, és biztosan arra gondoltál...
Mindenbe bele lehet látni akármit. Gondolhattál volna te a kóla ízű bolero italporra, na bummm. Ezért nem kéne gondolatolvasót játszani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!