Szellemet szeretnék idézni. Papámat. Hogy lehet?
Figyelt kérdés
Tudom így furcsa de haragszom magamra hogy nem voltam vele a halála előtt mikor beteg volt.. Tudom ez nagyon veszélyes és hogy egyedül ne próbáljam de nagyon szeretnék vele ,,beszelni". Tudnátok segíteni? Tanácsokat/tippeket is elfogadok. És ha valaki próbálta már vagy ismerőse az mondjon ilyenről dolgokat légyszíves. Köszönöm.2019. júl. 11. 22:22
1/6 anonim válasza:
Vonulj el mások elöl (például a szobádba), térdelj le, majd a két kezedet kulcsold össze, érintsd meg a homlokodat, majd a szívednél, utánna a bal, majd a jobb vállad felöli mellizmodat. Ezt követően mormolj el egy Miatyánkat. Utánna mond, hogy mit üzensz az eltávozottnak, majd egy Üdvözlégy Máriát. A kezdeti rituálét ismételten hajtsd végre (tehát homlok, szív, ball, jobb). Kelj fel utánna, és mások elöt tégy úgy mintha nem történt volna semmi. Ámmen.
Remélem tudtam segíteni.
2/6 Mihago válasza:
Sehogy. Csak a buta emberek hisznek ilyesmiben.
3/6 anonim válasza:
Sajnállak és megértelek, de nincs szellemvilág.
4/6 anonim válasza:
Na... megint előjöttek a szűk látókörűek. Léteznek szellemek és meg is lehet idézni őket, de inkább ne is próbálkozz vele, mert NAGYON VEZÉLYES!!!
5/6 anonim válasza:
Valóban veszélyes, mert diliházba csukhatnak.
6/6 anonim válasza:
Sajnálom a történteket, de fel kell nőni, halottakat nem lehet visszahozni és pont. Együtt kell élni a tudattal, és jobb hellyé alakítani a környezetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!