Csábításból jeles! Hol találtatok meg a szellemet?
Figyelt kérdés
Elkezdődött a halloween a csj-n és meg kell találni a szellemet, de én nem találom xd help pls2016. okt. 21. 15:25
1/12 anonim válasza:
Járkálj az oldalak között, majd megjelenik valamikor.
2/12 A kérdező kommentje:
de nem akar megjelenni xd olyan gonosz játék :/
2016. okt. 21. 16:00
3/12 anonim válasza:
hali^^ a lényeg , hogy addig menj oldalról oldalra a csj-n míg meg nem jelenik egy lány szelleme , rákattintasz és tiéd a kulcs sok sikert :3
4/12 A kérdező kommentje:
Pont most találtam meg...azt hittem, hogy valami ki cuki mosolygós szellem lesz...hát nem az volt...ha azt nézzük, hogy 8 évesek is játszanak (én 14 vagyok) akkor azért lehet, hogy nekik ez egy kicsit para...
2016. okt. 21. 16:03
5/12 anonim válasza:
Én is most találtam meg és egyetértek, 20 évesen majd összecsináltam magam... 8-10 évesen lehet, hogy többet nem jönnék fel egy ideig az oldalra...
6/12 KittyQuynh válasza:
Én az e-mailemnél találtam :)
7/12 anonim válasza:
Hogy értitek,hogy az oldalak között?:)
8/12 anonim válasza:
Utolsó: A csjeles oldalai között. Legyen az a város, vagy benne a bazár, butik, vagy az e-mailjeid, a profilod, egyszóval bárhol a játékon belül.
9/12 anonim válasza:
és a szellem nagy vagy kicsi?
és a képernyőn helyileg hol van?
10/12 A kérdező kommentje:
kb...8 cm...és a képernyőn bárhol megjelenhet...ha megtalálod fel fogod ismerni
2016. okt. 24. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!