Mit gondoltok erről a sztoriról? : Az állatkertben lefotóztam egy szellemet egy olyan hiénánál, ami egész nap csak 8-as alakban ment egy farönk körül.
Nézzük csak.
Először is, nem hiszem, hogy egész nap, 24 órán át ott álltál a hiéna mellett, tehát a "sztori" ezen része már megbukott.
Másodszor, egy darab farönk körül hogy megy nyolcas alakban? Itt kicsit sántít az egész történet.
Harmadszor: szellemek nincsenek, így lefotózni őket nem lehetséges.
És végül négy: ennyi hazugság mellett én még azt sem hiszem el, hogy valaha is voltál állatkertben.
Nos... én hiszek a szellemekben, de tényleg sántít itt-ott a kérdésed pl: abban telljességgel egyet értek az előttem válaszolóval, hogy egy farönk körül nem lehet 8-cas alakban futni, csak körbe körbe (0-ás és/vagy o alakban).
Viszont ami nekem elsőre feltünt: maga az a kérdés elején, hogy mit gondoltok erről a sztoriról. Ugyan is ez úgy hangzik mint ha azt szeretnéd megtudni hogy ha másnak elmesélnéd mennyire hangzana hitelesen.
Viszont 1 dologgal bizonyíthatod, hogy nem kamuzol (már bocs hogy ilyen erős kifejezést használok, amit mellesleg én sem szeretek): vagy priviben küld el a képet amit az állatkertben készítettél a szellemről a hiénánál, vagy ide rakd ki a kérdéseg alá kommentben.
Inkvizítor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!