11/14 anonim válasza:
Már csak Anettka, Puzsér Robi, Kiszel Tündi, Lexike, és Gerencsér Tomi kéne és újra Budapest TV. De én amúgy szerettem.
12/14 anonim válasza:
Amíg ott tartják a győzike és hasonló értelmiségű celebeket engem nem érdekel
13/14 elistvan válasza:
10-es: Marhára feldobtad a napomat. azt írod:
"Ők lesznek az adófizetők, ők a nép."
Melyik párhuzamos univerzumban fizetnek a romák adót?
14/14 anonim válasza:
#10 "Ők lesznek az adófizetők"... hogyan tetszett mondani? 😆😆 Ezeknek a gyerekeknek a 20 %-a nem fog rendes, bejelentett, adófizető munkát kapni. Ismerve a mentalitásukat (se a tanulásnak, se a munkának nincs becsülete náluk) nem a tisztességes munkából akarnak majd megélni, hanem az "okosságból". Ebben szocializálódnak, ilyenek lesznek. A legjobb ha minél többen elmennek innen külföldre, vesződjenek mások velük. Nem ők fognak dolgozni, hanem az ázsiai vendégmunkások. Százszor inkább egy kínai, vietnámi vendégmunkás, mint egy deviáns, antiszociális cigány. Sajnos ez az igazság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!