Meglepő számomra... de nincs vele semmi gondom. Nincs megszabva, hogy kik nézhetik... bár azért ennyire nem kellene éreztetni, hogy (nincs kimondva, de elég egyértelmű) CSAK romáknak...
Összegezve tehát, ha van érte érdeklődés, és megfelelő anyagi háttér (és nem élesíti ki mégjobban az esetleges ellentéteket), akkor miért is ne... még talán rá is néznék egyszer.
Én nem vagyok roma, de nagyon szeretem! Youtube-on is néztem, és remélem, hogy a Minden álmod a tv-ben fog visszatérni!
Legyen még több roma tv, legyen integráció, mutassák meg csak magukat, mert ők a nép. Minden magyar egy idióta, aki nem akar a romákról tudomást venni. A ma Magyarországon született babák 40-50%-a roma. Ez van, ha tetszik a magyarnak, ha nem. Ők lesznek az adófizetők, ők a nép. Csakis az integráció lehet a megoldás, hajrá Dikh tv!
Ja, amúgy csak remélni tudom, hogy nem romáknak is nyit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!