Ha jön a szùnyogirtós repülö én meg kint vagyok az udvarron és integetek a pilótànak akkor azt làtni fogja?
Figyelt kérdés
Mindig olyan alacsonyan repul. Egyszer azt hittem leszedi a haztetot. Akkor lat nem?? Tok jo neki hogy egy ilyet el tud vezrtni. Kiskoromban is integettem emlekszem.2019. júl. 5. 19:37
1/8 anonim válasza:
Én anno mindig integettem, ha alacsonyan szállt a repülő, amikor még magam is kis vidéki gyerek voltam.
Mondok egyet: ha billegeti a szárnyait, akkor azt üzeni, hogy látott és visszaköszön. De ne félj, neked nem fog. Max fúj rád is egy kis permetet, hátha. XD
2/8 anonim válasza:
Obelix a legjobb. Csak irigykedtek rà, akkora kiràly.
3/8 anonim válasza:
Szerintem találtunk még egy fiókot tőle...
Számolja már össze valaki, hány van neki. Én tudok 3-ról. A 4-iket végre törölték.
4/8 anonim válasza:
the tormento, kinzomester, a kínzókirály, IGAZI FÉRFI, CSAK EGY VAN. Van még 2-3 korábbi. Ebből is látszik, hogy végleges törlés nincs, mert n+1 fiók kreálható bármilyen gond nélkül.
6/8 anonim válasza:
kínzómester és igazi férfi nincs már, hála az égnek (szörnyű béna nevek voltak, rendesen irritált)
2-es, neked puszi-pacsi-vállveregetés :D
A véleményem arról, hogy büntetlenül lehet garázdálkodni, meg inkább megtartom, mert még kell ez a fiók. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!