Tudtok nekem ólyan anmiét küldeni ami szerintetek a legjobb? Ami nélkül nem lehet élni? Lehet benne humor, vagy akár a főszerepben egy lány gyilkos van? Az a lényeg hogy egy nagyon jó animet szeretnék 😁
Baccano - akció, horror, vígjáték, seinen
Ha szereted az izgalmas, több szálon futó történetet. Réteg anime, de erősen ajánlom.
Anohana - dráma, romantikus, seinen, misztikus, slice of life
Ha kellően drámai, de könnyed történetre vágysz. Az utolsó 2 részre zsepit elő!
Mononoke Hime - családi, dráma, akció, fantasy, kaland, movie
Alapmű, a legjobb Miyazaki mű.
Banana Fish - akció, dráma, krimi, shoujo
Nálam a tavalyi év legjobbja.(Persze ez ízlés kérdése.) A szereplők, a történet, a zenék, a hangulat mind ott van!
Mo dao zu shi - akció, dráma, misztikum, shounen ai, vígjáték
A kínaiak is tudnak igényes munkát végezni. Most júliusban jön a 2. évad.
Made in Abyss - fantasy, kaland, dráma, lélektani, seinen, misztikus
Ezt is erősen ajánlom.
Carole & Tuesday - dráma, romantikus, zenés, scifi
A mostani szezonkedvenc. A legjobb zenés anime eddig, amit láttam.
Dororo - történelmi, akció, kaland, természetfeletti
A mostani téli szezon elég jó volt, ez az egyik, ami bizonyítja ezt. Most fut.
Monster - akció, dráma, horror, kaland, krimi, lélektani, seinen, thriller
Nem túl ismerős anime, pedig megérdemelné a hypot. A történet, a szereplők, a hangulat mind ott van. Az anime és a manga között a hasonlóság lenyűgöző.
A 11#-es vagyok, az 1#-es, a 3#-as és a 9#-es írta a legjobb ajánlásokat. Ezeket mindenképp ajánlom az itteni felsorolásból, amit már láttam:
Code Geass, FMAB (a Brotherhood jobb, mint a sima), Steins;Gate, Natsume,
Hunter x hunter, Juuni Kokki,
The Promised Neverland, Mob psycho 100, Haikyuu, Death Parade.
Most nézzem a Gurenn Lagannt (még nem sikerült minden ismert animét látnom), elég jónak tűnik.
A SAO-t kerüld el inkább, vannak a saját műfaján belül is jobb animék. Pl. Log Horizon, bár itt is csak az 1.évadot ajánlom.
Persze ízlések és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!