Tudtok nekem ólyan anmiét küldeni ami szerintetek a legjobb? Ami nélkül nem lehet élni? Lehet benne humor, vagy akár a főszerepben egy lány gyilkos van? Az a lényeg hogy egy nagyon jó animet szeretnék 😁
A személyes toplistám első 6 helyezettje:
Steins;Gate
FMA Brotherhood
Code Geass
Hotarubi no Mori e
Psycho-Pass
Bungou Stray Dogs
Persze amit én jónak tartok, azt nem feltétlen tartják mások is annak.
Juuni Kokki
Kiseijuu: Sei no Kakuritsu
Trigun
Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin
Seirei no Moribito
Tiger & Bunny
Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume o Minai
Psycho-Pass
Black Lagoon
Slayers
Mob Psycho 100
Tenkuu no Escaflowne
Berserk
Hunter x Hunter (2011)
Mobile Suit Gundam 00
Charlotte
Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume o Minai
Tate no yuusha no Nariagari
Handa-kun (kb az életemet írja le azért)
Nanbaka
Fullmetal alchemist bölcsek köve nyomában
És utána Fullmetal alchemist testvériség (brotherhood)
A két FMA-nak van magyar szinkronja is
Ezeket kb 8szor néztem már újra és nem untam meg. Tökéletesek!!
Mob psycho 100
• Kissé elvont, nagyon jó humorú sorozat, tele akcióval és BRUTÁLISAN JÓL MEGANIMÁLT jelenetekkel!! (Főleg a második évad)
One punch man
• A szuperhősök világának tökéletes paródiája. Az elején a poénok fognak meg, de aztán beszippant a történet. A karakterformázás zseniális.
Haikyuu
• A TÖKÉLETES SPORT ANIME!! Nincs benne olyan szereplő, akit teljes szívből utálhatsz, minden egyes ember személyisége nagyon szépen fel van építve. Az animáció gyönyörű!! Minden szereplő egy idióta a maga módján, szóval a nevetés is garantált!!
Assassination classroom
• Az első két résznél még bevallom azt hittem, hogy ez egy hatalmas hülyeség lesz..de a végére már annyira megszerettem, hogy már nem csak a történet miatt sírtam, hanem azért mert vége lett. Nagyon szép iskolai történet, hogy menő jelenettel!!
Bleach
• Szerintem ez tipikusan olyan anime, ami már az első résznél megfog. Ha nem is azért mert annyira tetszik az eleje, de mindenképp tudni akarod mi történik utána. A főszereplő tipikus overpowered karakter, mindig meglepi az embereket a fejlődése.
Hunter x hunter
• Izgalmas kaland anime. A főszereplők nagyon erősek, végig fejlődnek, izgalmas harcokba keverednek, DE (ami szerintem zseniális) egészen a végéig igazi gyerekek maradnak.
Death parade
• Ebben az animében már kb az első epizódban is van fordulat, szóval nem spoilerezek, de ezen LEHET SÍRNI RENDESEN
Ouran high school host club
• Best comedy ever!! A végére azt hittem meghalok a nevetéstől. Nagyon jó történetete van!!
Made in abyss
• Cukiságba oltott depressió. Nagyon de NAGYON jó a történet, izgalmas, kalandos és a SOUNDTRACK!! NAGYON JÓÓ!!
Natsume yuujinchou
• A legjobb yokai anime a világon. Mindig meglep, hogy mennyire megható a főszereplő háttere. Gyönyörű történet a barátságról!
Bocsi a hosszú válaszért!! Remélem segítettem!!
Amik nekem nagyon bejönnek:
Sword Art Online
Attack on Titan
Diabolik Lovers
Boku no Hero Academy
És ha rám hallgatsz,SOHA nem nézed meg a Boku no Picot!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!