Sürgős segítség kellene Gyilkos Elmékben legjobb részek valaki?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Tudnátok nekem segíteni abban,hogy leírjátok hogy melyik részek a legjobbak?Ha nektek van személyes kedvenc részetek az is nagyon érdekelne!! Én személy szerint a JJ és Emily centrikus részeket kedvelem. De ezeken kívül főként érdeklődök azok a részek után amikbe valamelyik főszereplővel vagy családjával történik valami.
A válaszokat előre is köszönöm!!!:)))
2017. jan. 5. 17:57
1/9 anonim válasza:
Hét én pont ezt a két karaktert rühellem:-D Mindenkinek más a kedvenc része, én például a Spencer, vagy Gideon centrikus részeket kedvelem, mert véleményem szerint ők mentek át a legnagyobb jellemfejlődésen.
2/9 anonim válasza:
Szerintem minden idők egyik legjobb része az, amikor Mr. Scratch képbe kerül. Hátborzongató, zseniális.
3/9 anonim válasza:
Én személy szerint JJ-t imádom és a vele kapcsolatos részeket, úgyhogy ezek mind azok lesznek:
7. évad 23.-24. rész
9. évad 14. rész
10. évad 11. rész
Ezek amik kapásból eszembe jutottak. :)
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a segìtsèget de igazàbòl bàrmilyen jò rèsz megnèznèk!☺ 1/2es le tudnàd ìrni melyik az a rèsz amelyikben megjelenik az a bizonyos Mr.Stach? Bocsi ha nem jòl ìrtam le☺☺
2017. jan. 7. 08:31
5/9 A kérdező kommentje:
Bocsika itt nagyon bekavartam Mr. Scratch ès a masodik vàlaszadò☺☺
2017. jan. 7. 08:33
6/9 anonim válasza:
10. évad 21. rész, a címe is Mr. Scratch. :)
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2017. jan. 8. 08:24
9/9 kovács andrea nikole válasza:
Nekem a 2.évad 18.része a kedvencem😄 Itt találkozik először Will és JJ. Meg a 3.évad 17.része ahol megint egy közös ügyön dolgoznak és JJ próbálja titkolni a kapcsolatát Willel,de a végén mindenki megjegyzi hogy végre felvállalta.😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!