Tehetek jogi lépéseket? És azon kívül mit?
Figyelt kérdés
Egy felnőtt férfi akivel egy ingatlanban élek, ma fellökött, kiabált velem és meg is ütött. Régebben tapogatott engem, kutakodott a telefonomban, sokszor ok nélkül megütött, de az utóbbi háromra szerintem nincs tanúm, a mai esetében pedig nem fog a tanú a férfi ellen vallani. Fiatalkorú lány vagyok egyébként.
Milyen lépéseket tehetek ellene?
2019. jún. 18. 10:50
1/7 A kérdező kommentje:
Ja, meg hogy ez már lehet családon belüli erőszak?
2019. jún. 18. 10:58
2/7 anonim válasza:
Nemtudom ki ez a férfi és miért él ott,de segítséget kérnék és minél több esetről bizomyítékot keresnék
3/7 A kérdező kommentje:
Nővérem párja...anyja is kidobta mert elviselhetetlen, agresszív
Nővérem meg ide hozta
2019. jún. 18. 14:09
4/7 A kérdező kommentje:
Bocs.. "nővérem". Mert nem tekintem annak. Ő is pont ugyanolyan agresszív lett tőle. Azóta megtépett és
2019. jún. 18. 14:11
5/7 A kérdező kommentje:
(vége lemaradt) ... és összerúgdosott. Én sem vagyok ártatlan, leszóltam a párját a származása miatt, mert durván beszólogat nekem, ő akar lenni a családfő, pedig csak egy senki, egy suhanc ott. De ez a reakció erősen túlzás. És anyámnak letagad mindent, és hazugnak nevez engem... Tehetetlen vagyok
2019. jún. 18. 14:15
6/7 anonim válasza:
Jogi lépéseket a JOG kategóriában tehetsz. Itt nem.
7/7 anonim válasza:
Mindenképp próbálj bizonyítékokat találni és jelentsd be a rendőrségen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!