Milyen lépéseket tehetek a közvilágítás kiépítése érdekében?
Van ismerősöm aki polgármesteri hivatalban dolgozik úgyhogy nagyjából átlátom a dolgokat,sajna nem tehetsz mást mint hogy nekik levelezel vagy időnként személyesen is elmész.
Azt nem tudom hogy megvan-e határozva hogy hová kell helyezni a lámpákat meg mennyit de az biztos hogy még belterületen vagytok.Azt lehetne még megpróbálni hogy több emberrel megbeszélni,lehet hogy ha többen mennétek és éreznék a nyomást megindítanák a dolgot,igazából az ilyenekkel azért nem foglalkoznak mert ameddig nem muszáj megcsinálni valamit nem izgatja őket a dolgok,ezért mondtam hogy több ember kéne mert akkor már nem személyes hanem közösségi kérdés lenne a dolog amit meg nem hagyhatnak figyelmen kívül.
Remélem tudtam segíteni.
Ahol van épület muszáj gondoskodniuk a világításról.Sajnos nem tudok ilyen oldalt,de ha a közbiztonságra és mondjuk arra hivatkozol hogy adófizető állampolgárok vagytok úgyhogy nektek is jár ugyan az a közszolgáltatás ami másoknak csak tenniük kell valamit.
Meg a környékünkön is van olyan kis mellékutca ahol 3 ház van és ott is van világítás,úgyhogy biztos hogy kell a kevésbé lakott területekre is tenniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!