Szerintetek jogos -e a párom el várása?
Figyelt kérdés
A páromnak a szüleivel nem igazán jó sajnos a kapcsolatom.Jövő hétvégére meg hìvtak ebédre és nekem kellemetlen,menni mivel nem szoktak jönni és én se szoktam menni oda egy szóval nem vagyunk beszélő viszonyban egy régi vita miatt.2019. jún. 17. 10:46
1/7 A kérdező kommentje:
A párom el várná hogy menjek nekem meg kellemetlen,mivel nem tartom a kapcsolatot velük.
2019. jún. 17. 10:47
2/7 anonim válasza:
És azt szeretnéd, hogy ez az állapot végleges legyen, vagy tovább romoljon és a párodat is elveszíted esetleg? Nem lehet, hogy a békülésre tett kísérlet, gesztus a részükről? Én elmennék, s teljesen természetesen viselkednék. De te tudod.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretném el veszìteni viszont úgy voltam vele hogy ami nem ment eddig sem azt nem kell erőltetni,eddig se próbáltak békülni hát most nem tudom.
2019. jún. 17. 10:53
4/7 anonim válasza:
Mennyire szánalmas, hogy ezt itt, ismeretlenekkel kell megbeszélned, ahelyett, hogy leülnél a "pároddal" és vele folytatnál eszmecserét, verbális kommunikációt.
Micsoda kapcsolat lehet...
5/7 A kérdező kommentje:
Vele nem lehet meg beszélni mivel ő q szülei melett áll ki ahogy jobban észre veszem
2019. jún. 17. 11:26
6/7 TappancsMancs válasza:
Jó-e az ha valaki nem hajlandó békülni? Jó-e békülni? Lehet-e békülni?
Ezeket érdemes lenne újra megfontolni.
+ A puding próbája az evés. (mondás)
7/7 anonim válasza:
Akarsz békülni?
Nyilván nem azért hívtak meg, hogy még jobban utáljanak.
Lehet-e veled egyáltalán békülni?
Ez itt a kérdés, úgy érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!